Motor bore Crossover

E ndërtuar me qëllim për aventura kudo që ju çon bora

Më shumë për të zbuluar

Ndërtuar me shkathtësinë për t'ju çuar kudo ku frymëzon aventura. Performanca legjendare e shtigjeve, e kombinuar me mjeshtëri me aftësinë jashtë shtigjeve, jep të njëjtin qëndrim për të shkuar kudo që ndajnë nga kalorësit e sotëm të kryqëzimeve.

  

Eksploro Modelet

BACKCOUNTRY

2024

I përditësuar rishtas në platformën REV Gen5, formacioni Backcountry ofron performancë të pashembullt të kryqëzimit të kombinuar me aftësi të pakrahasueshme jashtë shtigjeve kur aventura ju çon përtej brigjeve të dëborës.

EXPEDITION

2024

Modelet e Ski-Doo Expedition brenda ose jashtë shtigjeve, paketojnë shkathtësi dhe aftësi të jashtëzakonshme në një sajë. Punoni në vilë një orë, filloni një aventurë të re tjetrën.

Zbuloni përshtatjen tuaj të përsosur

Ne kemi mjetet për t'ju ndihmuar të gjeni sajë të thellë dëbore të ëndrrave tuaja