GTX PRO 130

Modeli me qira.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

  • Rotax® 1630 ACETM – 130
  • ST3 HullTM
  • iBR® – Frenim dhe kthim inteligjent (opsionale)
  • Sistemi i lidhjesLinQ® attachment system
  • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit 70 litra
  • Shkallët e hipjes
  • Hapësirë ​​ruajtëse me qasje të drejtpërdrejtë
  • Ndarje telefoni e papërshkueshme nga uji
  • Pjesë të rënda: parzmore elektrike, doreza, sedilja, unaza e veshjes, boshti lëvizës dhe shtytës