FISHPRO SPORT

2024

Një kombinim i eksitimit, shkathtësisë dhe pasionit të gjitha në një paketë të plotë. Eksploroni vende që më parë nuk ishin të disponueshme për zanatet tradicionale të peshkimit dhe përjetoni përshtatshmërinë e një prej mjeteve ujore më të gjithanshme në botë.

Një qëndrim i ri për peshkimin

Ndryshuesi origjinal i lojës

Sea-Doo FishPro Sport

FishPro origjinale, FishPro Sport jep një pamje të re për peshkimin. Merrni një këndvështrim të ri mbi aksionin, shkoni në vende me një faktor argëtimi të lartë - të gjitha nga një mjet lundrues personal i krijuar me peshkimin në shpirt.

Peshkoni gjatë gjithë ditës

Karakteristikat standarde të ndërtuara për rehati

Lëvizni për të peshkuar nga pozicionet ulur ose në këmbë. Sedilja e tij e stolit të peshkimit është bërë për rehati gjatë vozitjes ose peshkimit. Mbështetësit e këmbëve me pistoletë me kënd ofrojnë këmbë të sigurt gjatë lëvizjes ose gjatë luftimit me të mëdhenjtë.

Dritarja juaj poshtë sipërfaqes

Garmin Navigation dhe Gjurmues i Peshkut

Gjetës peshku Garmin Echomap plus 62cv me një ekran 6 inç (15 cm) dhe transduktor brenda trupit. Një sistem shumëfunksional navigimi, hartimi dhe gjetja e peshkut. Përfshin token për qasje në hartat rajonale të përmirësuara falas.

Personalizo konfigurimin tënd

5 Mbajtëse shufrash peshkimi

Shufrat mund të vendosen në një sërë vendesh rreth anijes për të lejuar ruajtjen e përshtatshme të shufrave dhe aftësitë e përmirësuara të trolling. Mbajini ato brenda ose jashtë rrugës siç dikton aventura juaj.

Eksploroni paketat dhe specifikimet e FishPro Sport

FishPro Sport 170

Një industri e parë, FishPro Sport kombinon eksitimin, shkathtësinë dhe dashurinë për peshkimin, të gjitha në një paketë të plotë. Eksploroni vende që më parë nuk ishin të disponueshme për zanatet tradicionale të peshkimit, afrohuni më shumë me aksionin dhe provoni peshkimin si kurrë më parë.

 • Stabiliteti dhe kontrolli kryesor në industri
 • Kombinimi i fundit i fuqisë dhe efikasitetit të karburantit.
 • Deri në 3 pasagjerë
 • Platformë e madhe noti me pika lidhëse LinQ
 • Karakteristikat e peshkimit: 5 mbajtëse shufrash peshkimi, gjetës peshku dhe GPS, sedilje stoli, modalitet trolling dhe mbështetëse për këmbët e armëve.
 • Garmin† 6′′ GPS dhe gjetës i peshkut (me çelës)
 • Ftohës peshkimi LinQ® (13,5 gal US/51 L)
 • Ndenjëse peshkimi me dy pjesë Ergolock™
 • iBR® - Frenim dhe kthim inteligjent
 • VTS™ (Sistemi i shkurtimit të ndryshueshëm)
 • Shkallë e hipjes
 • Çelësi RF D.E.S.S.™
 • Ndarje telefoni e papërshkueshme nga uji
 • Pasqyra me kënd të gjerë
 • Dore me mbështetëse palme
 • Tapetet e këmbëve
 • Platformë e madhe noti
 • 2 mbështetëse të përparme LinQ®
 • Kupambajtësi
 • Porta USB
 • Timoni me anim
 • Syri i tërheqjes së skive
 • Rrip sediljeje

Gjeni tregtarin tuaj Sea-Doo

Futni vendndodhjen tuaj për të gjetur një tregtar pranë jush

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

FishPro Trophy

2024

Të apasionuarit pas anijeve ujore dhe fanatikët e peshkimit kanë ëndërruar për FishPro Trophy me veçori ekskluzive që mishërojnë në mënyrë të përkryer atë që do të thotë të hash, të flesh dhe të marrësh frymë peshkimi.

Explorer Pro

2024

Explorer Pro ripërcakton idenë e kalërimit në distanca të gjata. Projektuar me kujdes për të krijuar mënyra të zgjuara për të mbajtur më shumë pajisje, për të zbuluar rrugë të reja ujore dhe për të hapur kilometra të tëra mundësish të reja.