FISH PRO

2023

Ushqeni pasionin tuaj për peshkimin duke kënaqur të gjithë familjen. E krijuar për peshkatarët e rastësishëm me një mënyrë jetese aktive, FishPro Scout është një përzierje ideale e peshkimit të përballueshëm dhe argëtimit familjar.

Argëtim gjithëpërfshirës

E ndërtuar për peshkim. Projektuar për argëtim.

Sea-Doo FishPro Scout

E ndërtuar për peshkim, por plot shkathtësi për aventurat familjare. FishPro Scout vjen me ftohës, gjetës peshku, mbajtëse shufrash dhe mënyra trolling, por transformohet menjëherë për argëtim të plotë familjar në sekonda.

Gjeni më shumë peshk

9 Paracaktuar mënyrat e trolling

Gjeni shpejtësinë tuaj të përsosur të trollimit, vendoseni dhe përqendrohuni te peshkimi. Zgjidhni midis nëntë cilësimeve të shpejtësisë së ulët për prezantimin perfekt të karremit, të gjitha pa pasur nevojë të prekni mbytjen, në mënyrë që duart tuaja të jenë të lira për të peshkuar.

Dritarja juaj poshtë sipërfaqes

Garmin Navigation dhe Gjetes Peshku

Gjetës peshku Garmin Echomap plus 62cv me një ekran 6 inç (15 cm) dhe transduktor brenda trupit. Një sistem shumëfunksional navigimi, hartimi dhe gjetja e peshkut. Përfshin token për qasje në hartat rajonale të përmirësuara falas.

Peshkimi pa duar

Mbajtësit e shufrës së peshkimit

Shufrat mund të vendosen në një sërë vendesh rreth anijes për të lejuar ruajtjen e përshtatshme të shufrave dhe aftësitë e përmirësuara të trolling. Mbajini ato brenda ose jashtë rrugës siç dikton aventura juaj.

Eksploroni paketat dhe specifikimet e FishPro Scout

FISHPRO SCOUT 130

Peshkimi i fokusuar, por mjaft i gjithanshëm për të marrë çdo aventurë. FishPro Scout i ri është ndërtuar për peshkatarët me një familje aktive. Ngrihuni herët ndërsa peshqit po kafshojnë dhe varuni me ekuipazhin në shiritin e rërës pasdite.

  • 130 kuaj fuqi
  • Stabilitet i përmirësuar
  • Kombinim i shkëlqyer i faktorit argëtues dhe efikasitetit të karburantit
  • Deri në 3 pasagjerë
  • Platformë e madhe noti me pika lidhëse LinQ
  • Karakteristikat e peshkimit: 3 mbajtëse shufrash peshkimi, gjetës peshku dhe GPS, sedilje stoli dhe modaliteti trolling

> SPECIFIKIMET TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

> GJENI SHITESIN

> KERKONI NJE OFERTE / TEST PROVE

Ne kemi hartën

Futni vendndodhjen tuaj për të gjetur një tregtar pranë jush

GJITHASHTU MUND TË Pëlqejë

FISH PRO SPORT

2023

Një kombinim i eksitimit, shkathtësisë dhe pasionit të gjitha në një paketë të plotë. Eksploroni vende që më parë nuk ishin të disponueshme për zanatet tradicionale të peshkimit dhe përjetoni përshtatshmërinë e një prej mjeteve ujore më të gjithanshme në botë.

PESHK PRO TROFE

2023

Të apasionuarit pas anijeve ujore dhe fanatikët e peshkimit kanë ëndërruar për FishPro Trophy me veçori ekskluzive që mishërojnë në mënyrë të përkryer atë që do të thotë të hash, të flesh dhe të marrësh frymë peshkimi.