SPARK TRIXX

2022

Spark TRIXX™ i veçantë i bën truket kaq të lehta dhe kaq argëtuese, saqë nuk do të dëshironi që dita të përfundojë.

Dhuroni spektakel

Faktori Ultimate Wow

Spark TRIXX Package

Luaj si kurrë më parë.Zhytni, dhe rrotulloni me lehtësi me rrota falë veçorive unike të trajtimit që do të japin një zhurmë shtesë në çdo festë në shiritin e rërës. Kjo është lehtësisht udhëtimi më i këndshëm në ujë.

E Lehte per ju

E manovrueshme, kompakte, e lehtë për t'u tërhequr

Thjesht pa mundim

Dizajni i lehtë dhe kompakt i një Spark TRIXX e bën atë një shpërthim në ujë. Është gjithashtu ajo që i bën ata të lehtë për t'u tërhequr me pothuajse çdo automjet dhe të lehtë për t'u ruajtur që kanë nevojë për më pak hapësirë ​​sesa një varkë me madhësi të plotë.

Eksploroni paketat dhe specifikimet e Spark TRIXX

SPARK TRIXX

Mbytësja origjinale e shfaqjes - Sea-Doo SPARK TRIXX sjell veçori unike si një sistem i zgjatur i ndryshueshëm i dekorimit, pykat e hapave dhe ngritës i rregullueshëm i timonit që e bën akrobacinë unike ujore kaq të lehtë dhe argëtuese, sa nuk do të dëshironi që shfaqja të përfundojë.

 • 90 kf
  Platformë e lehtë dhe lozonjare
  timon me ngritës të rregullueshëm
  iBR - Frenim dhe kthim inteligjent
  Gama e Zgjeruar VTS
  Ngjyrosje ekskluzive

SPARK TRIXX

Mbytësja origjinale e shfaqjes - Sea-Doo SPARK TRIXX sjell veçori unike si një sistem i zgjatur i ndryshueshëm i dekorimit, pykat e hapave dhe ngritës i rregullueshëm i timonit që e bën akrobacinë unike ujore kaq të lehtë dhe argëtuese, sa nuk do të dëshironi që shfaqja të përfundojë.

 • 90 kf
  Platformë e lehtë dhe lozonjare
  timon me ngritës të rregullueshëm
  iBR - Frenim dhe kthim inteligjent
  Gama e Zgjeruar VTS
  Ngjyrosje ekskluzive

SPARK TRIXX 3 up

Shtoni një sport tërheqës shoqërues dhe të mbushur me adrenalinë në listën e aftësive për të kthyer kokën me SPARK TRIXX 3UP. Platforma e zgjeruar e pasme shton stabilitetin ndërsa iBR ekskluzive standarde Sea-Doo e bën të dytën lidhjen dhe rimorkio.

 • 90 kf
  Platformë e lehtë dhe lozonjare
  timon me ngritës të rregullueshëm
  iBR - Frenim dhe kthim inteligjent
  Gama e Zgjeruar VTS
  Ngjyrosje ekskluzive

SPARK TRIXX 3 up

Shtoni një sport tërheqës shoqërues dhe të mbushur me adrenalinë në listën e aftësive për të kthyer kokën me SPARK TRIXX 3UP. Platforma e zgjeruar e pasme shton stabilitetin ndërsa iBR ekskluzive standarde Sea-Doo e bën të dytën lidhjen dhe rimorkio.

 • 90 kf
  Platformë e lehtë dhe lozonjare
  timon me ngritës të rregullueshëm
  iBR - Frenim dhe kthim inteligjent
  Gama e Zgjeruar VTS
  Ngjyrosje ekskluzive

Më shumë se një mjet

Zbuloni më shumë aventura që ju presin

E thjeshtë. I zgjuar. I përshtatshëm.

Aksesorët Sea-Doo janë mënyra e përsosur për të përmirësuar Sea-Doo Life me mënyra të thjeshta dhe të përshtatshme për të paketuar më shumë çdo ditë në ujë.

Ne kemi hartën

Futni vendndodhjen tuaj për të gjetur një tregtar pranë jush

DISA VARIANTE QE MUND TE PELQENI

SPARK

2022

Argëtues për t'u hipur dhe i lehtë për t'u tërhequr me shumicën e sedanëve, Spark është krijuar për të përfituar sa më shumë nga vera juaj në ujë.

GTI SE

2022

Përveç avantazheve më të fundit të platformës Sea-Doo GTI, zbuloni më shumë komoditet dhe rehati me shkallët standarde të hipjes, sediljen turistike, veshjet e ndryshueshme dhe audio opsionale Bluetooth për ditë argëtimi familjare me mjetin ujorë GTI SE.