GTI SE

2022

Përveç avantazheve më të fundit të platformës Sea-Doo GTI, zbuloni më shumë komoditet dhe rehati me shkallët standarde të hipjes, sediljen turistike, veshjet e ndryshueshme dhe audio opsionale Bluetooth për ditë argëtimi familjare me mjetin ujorë GTI SE.

Argëtim i lehtësuar

Aty ku aventura takohet me komoditetin dhe komoditetin

Sea-Doo GTI SE

GTI SE është vendi ku argëtimi familjar bëhet më i madh dhe më i mirë me më shumë rehati dhe komoditet. Veçoritë standarde përfshijnë shkallët e imbarkimit, sediljen turistike, dekorimin e ndryshueshëm dhe një audio premium Bluetooth opsional prej 100 vat.

Fuqi e sigurt

Performanca ultra e parashikueshme

Besim premium

Platforma GTI e projektuar me zgjuarsi ofron një qendër më të ulët graviteti për stabilitet dhe besim të jashtëzakonshëm në shpejtësi ose në pushim, por e lehtë dhe tepër reaguese për një faktor argëtimi të mbushur me energji.

Sillni!

Më shumë hapësirë ​​do të thotë më shumë argëtim

Magazinimi kryesor në klasë

Me një hapësirë ​​të bollshme ngarkese përpara, plus opsionin e shtimit të aksesorëve LinQ, GTI SE ofron hapësirën më të madhe të disponueshme në klasën e saj. E përkryer për të shtuar shumëllojshmëri në çdo aventurë.

Eksploroni paketat dhe specifikimet e GTI SE

GTI SE 170

GTI SE sjell të gjithë shkathtësinë, komoditetin dhe komoditetin që familjet që duan ujin për aventura dhe kënaqësi të gjithanshme. Rrit energjinë dhe eksitimin me plot 170 kuaj fuqi perfekte për një përvojë kalërimi me oktan të lartë.

 • 170 kuaj fuqi
 • iDF - Sistemi inteligjent i pompës pa mbeturina (opsionale)
 • Shkallët e hipjes
 • iBR® - Frenim dhe kthim inteligjent*
 • Sistemi i shkurtimit të ndryshueshëm (VTS™)

GTI SE 170

GTI SE sjell të gjithë shkathtësinë, komoditetin dhe komoditetin që familjet që duan ujin për aventura dhe kënaqësi të gjithanshme. Rrit energjinë dhe eksitimin me plot 170 kuaj fuqi perfekte për një përvojë kalërimi me oktan të lartë.

 • 170 kuaj fuqi
 • BRP Audio - sistem premium (opsionale)
 • iDF - Sistemi inteligjent i pompës pa mbeturina (opsionale) 
 • Shkallët e hipjes
 • iBR® - Frenim dhe kthim inteligjent*
 • Sistemi i shkurtimit të ndryshueshëm (VTS™)

Më shumë se një udhëtim

Më shumë argëtim në horizont

E thjeshtë. I zgjuar. I përshtatshëm.

Aksesorët Sea-Doo janë mënyra e përsosur për të përmirësuar Sea-Doo Life me mënyra të thjeshta dhe të përshtatshme për të paketuar më shumë çdo ditë në ujë.

Ne kemi hartën

Shkruani vendndodhjen tuaj për të gjetur një tregtar pranë jush

JU MUND TË Pëlqejnë

GTI

2022

Platforma më e fundit Sea-Doo GTI ripërcakton mënyrën se si shijoni mjetin tuaj ujorë. Ditët në ujë bëhen krejtësisht unike me këtë përvojë revolucionare në bord.

GTX LIMITED

2022

GTX Limited ofron një hapësirë ​​luksoze dhe stabilitet të pakrahasueshëm me një sërë veçorish shtesë që e transformojnë udhëtimin në një përvojë me 5 yje me komoditet të jashtëzakonshëm. Sistemi audio BRP Premium Bluetooth dhe ekrani panoramik LCD 7,8” me ngjyra vijnë standarde. Përfshihet gjithashtu një port USB, organizuesi i koshit të ruajtjes, gjetësi i thellësisë dhe mbulesa e anijes - të gjitha standarde.