VIRTUOZ I TERRENEVE TË NDRYSHME

Pyll i dendur, kodra të thepisura dhe borë e thellë. Kjo është vendi ku 49 Ranger është në shtëpi.

LIDER NE TERHEQJE

 Ranger 49 ju sjell nëpër terrenin sfidues. Ndihmon për të kryer punën. Dhe kur pret ekskursioni i gjatë, ai shndërrohet në një shoqërues udhëtimi të rehatshëm dhe të besueshëm.

TË PERSOSUR PËR NEVOJAVE TUAJA

Sistemi i besueshëm i ftohjes, fiksimi, hapësira e madhe e ngarkesave dhe mbrojtja e shkëlqyer nga era vijnë si standard. Ju zgjidhni pjesën tjetër.

Eksploroni Paketat dhe Specifikimet e Ranger 49

49 RANGER

Një ekspert në pyjet e dendura. Shasia Radien-X e mjetet e dëborës Lynx 49 Ranger, e kombinuar me amortizatoret e pasmë EasyRide 3900 dhe një pistë të gjatë, siguron performancë të vazhdueshme dhe trajtim pa mundim. Motori me katër kohesh Rotax 600 ACE është i qetë, pa dridhje dhe efikas në karburant.

TE DHENAT KRYESORE

 • Motor Rotax 600 ACE , 62 kuaj fuqi
 • Amortizatoret e  pasëm EasyRide HPG 36 goditje
 • Amortizatoret  e përparmë LFS (krahët A të poshtëm të përkulur), qëndrim skijimi 996 mm, goditje nga HPG 36
 • Pista DSG 406 x 3923 x 39 mm

 

> TE DHENAT TEKNIKE 

> PERSONALIZONI SIPAS DESHIRES 

> GJENI SHITESIN

> KERKONI NJE KUOTE / TEST PROVE 

49 RANGER PRO

Kategoria qe kryeson performancën e borës së thellë. Karakteristikat e nivelit profesional. Lynx 49 Ranger PRO ripërcakton pritshmëritë për një mjetet e debores me rrugë të ngushtë. Amortizatoret e pasmë EasyRide 4100, binarët shumë të gjatë dhe modeli i gjurmës 59 mm ju çojnë në terrenet më të vështira. Mbyllni shtrirjen e amortizatoreve të pasmë dhe kapaciteti i transportit dhe notimi janë optimizuar për borë të butë.

TE DHENAT KRYESORE

 • Motorri Rotax 600R E-TEC, 125 kuaj fuqi
 • Motori Rotax 900 ACE, 95 kuaj fuqi
 • Amortizatoret e pasëm EasyRide HPG 36 goditje
 • Amortizatoret e përparmë LFS (krahët A të poshtëm të përkulur), 921 mm (600R) / 996 mm (900 ACE) qëndrim ski, HPG 36 goditje
 • PowderMax 406 x 4141 x 59 mm

 

> TE DHENAT TEKNIKE

> PERSONALIZONI SIPAS DESHIRES 

> GJENI SHITESIN 

> KERKONI NJE KUOTE / TEST PROVE

 

49 RANGER ST

Një shoqërues i gjithanshëm udhëtimi për kushtet sfiduese nordike. Një pistë shumë e gjatë dhe amortizatoret e pasmë EasyRide 4100. Karakteristika të gjithanshme turistike dhe qëndrim i gjerë skish. Gati për aventura të qetë dhe të rehatshme - edhe me një pasagjer. Fuqia dhe efikasiteti i karburantit sigurohet nga motori Rotax 900 ACE.

TE DHENAT KRYESORE

 • Motori Rotax 900 ACE, 95 kuaj fuqi
 • Amortizatoret e  pasmë EasyRide me rregullim të goditjeve HPG 36
 • Amortizatoret e përparmë LFS (krahët A të poshtëm të përkulur), qëndrim skijimi 996 mm, goditje nga HPG 36
 • Pista DSG 406 x 4141 x 39 mm

 

> TE DHENAT TEKNIKE 

> PERSONALIZONI SIPAS DESHIRES 

> GJENI SHITESIN 

> KERKONI NJE KUOTE / TEST PROVE