59 Ranger

2023

Karakteristika të shkëlqyera, vlerë e madhe. Motorri i dëborës me tracks të gjera Lynx 59 Ranger është i lehtë për t'u përdorur dhe një kënaqësi për t'u hipur. Teknologjia e fundit e motorit dhe aftësia e madhe e borës ofrojnë shkathtësi të klasës master.

 

JETOJENI DIMRIN DERI NË MAKSIMUM

59 Ranger ka një zonë të gjerë rehati, performancë të lartë dhe karakteristika magjepsëse.

MIRËSEVJEN REHATI

Dizajni Radien-X dhe risitë më të fundit të suspensionit ofrojnë lehtësi në manovrim.

KAMPIONI I KLASËS SË TIJ

Motorët Rotax® me efikasitet në karburant dhe veçori që ofrojnë vlerë të pakrahasueshme në kategorinë tyre.

Eksploroni pakot dhe specifikat e 59 Ranger

59 Ranger STD

Ky motorr dëbore me tracks të gjerë ofron performancë dhe vlerë për punën dhe kënaqësinë. Suspensioni unik i pasmë EasyRide, marshevet 2F/N/R, motori Rotax® 600 ACE, janë shembuj të veçorive të dobishme të këtij motorri bore.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

  • Rotax® 600 ACE motorr / Rotax® 600 EFI motorr
  • EasyRide suspension i pasmë
  • HPG 36 shocks
  • 500 x 3923 x 44 mm track
  • 2F/N/R gearbox with push-button reverse

59 Ranger Alpine

Një specialist për detyra të vështira. 59 Ranger Alpine është një motorr dëbore me tracks (skija) të gjera dhe me motor Rotax® 900 ACE me katër-stroke.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

  • Rotax® 900 ACE engine
  • EasyRide i pasmë suspension
  • HPG 36 shocks
  • 500 x 3923 x 38 mm Cobra studded track
  • Sedilje modulare me nxemje, 7,2 inç. Ekran i gjerë dixhital, 2F/N/R

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

COMMANDER

2023

Sfidat janë përbërës për arritjet. Kushtet e terrenit vetëm e hijeshojnë përvojën. Xterrain është një motorr dëbore me kombinim unik të performancës, elasticitetit dhe veçorive të aventurës pa kompromis.

49 Ranger

2023

Motorri i borës 49 Ranger ja del çdokund në udhëtimet nëpër pyje të mbuluara me dëborë dhe në të gjitha kushtet e dëbores. Shkathtësia e tij dhe aftësia e tij për të fituar janë të pakrahasueshme.

69 Ranger

2023

Mos pranoni asnjë justifikim. Lynx 69 Ranger, sunduesi i kategorisë së tracks super të gjera, ofron performancë të fuqishme dhe manovrim mahnitës. Tani i disponueshëm me motorin Rotax® 900 ACE Turbo R me 180 kuaj fuqi.