49 Ranger

2023

Motorri i borës 49 Ranger ja del çdokund në udhëtimet nëpër pyje të mbuluara me dëborë dhe në të gjitha kushtet e dëbores. Shkathtësia e tij dhe aftësia e tij për të fituar janë të pakrahasueshme.

59 Ranger

2023

Karakteristika të shkëlqyera, vlerë e madhe. Motorri i dëborës me tracks të gjera Lynx 59 Ranger është i lehtë për t'u përdorur dhe një kënaqësi për t'u hipur. Teknologjia e fundit e motorit dhe aftësia e madhe e borës ofrojnë shkathtësi të klasës master.

69 Ranger

2023

Mos pranoni asnjë justifikim. Lynx 69 Ranger, sunduesi i kategorisë së tracks super të gjera, ofron performancë të fuqishme dhe manovrim mahnitës. Tani i disponueshëm me motorin Rotax® 900 ACE Turbo R me 180 kuaj fuqi.