PUSHTETI LEGJENDAR ROTAX

Motorët BRP Rotax® njihen si termocentrale që përcaktojnë industrinë me furnizim të fortë dhe të përgjegjshëm të energjisë, ekonomi udhëheqëse të karburantit dhe vajit dhe një reputacion të padiskutueshëm për besueshmëri. Pavarësisht nga nevojat tuaja, nga kuaj-fuqia që rrah zemrën, deri te fuqia e pastër dhe efikase e përdorimit, ekziston një motor BRP Rotax® i krijuar posaçërisht për nevojat tuaja.