ROTAX® ENGINES

Power no one thought possible

Duke përfshirë motorin më të fuqishëm që vjen nga një fabrikë - 180-HP Rotax® 850 E-TEC Turbo R, motorët Lynx vendosin standardin në shpërndarjen e energjisë, efikasitetin, besueshmërinë dhe lehtësinë e pronësisë

 

PLATFORMS

Designed Around You

Një përvojë e sigurt dhe e kontrolluar e drejtimit bazohet në modelet Radien dhe Radien-X që janë krijuar për drejtuesit dhe tani mbulojnë të gjithë linjën e Lynx.

 

E-TEC SHOT STARTER

The most innovative engine starter

Kur kurseni energji, mund të vozitni më shumë. SHOT u jep drejtimit me borë të thellë një avantazh me funksionalitetin e nisjes elektrike me butonin e shtypur pa peshën e shtuar të motorit ose baterisë në sajën tuaj.

 

SUSPENSIONS

For Extreme Nordic Conditions

Teknologjia e amortizimit të snomwobiles Lynx është një koncept më vete në industri. Amortizatoret, të dizajnuara për kushte nordike, ofrojnë rehati unike, sportivitet dhe performancë në kushte të vështira bore.

 

SKIS

For All Snow Conditions

Skitë e motorëve të dëborës Lynx janë krijuar për të ofruar drejtim të saktë dhe të parashikueshëm në kushte të ndryshme bore nordike.

 

LINQ ACCESSORIES

Instantly Enhance Every Ride

Gjeniu që qëndron pas aksesorëve të ngarkesave të Lynx LinQ është aftësia e tyre për të përshtatur sajën tuaj me çdo aventurë me lëvizjen e levës. Ka qindra mënyra për të përshtatur sajën tuaj në një udhëtim të përsosur.