SI TË SIGURT TRANSPORTiN e NJË ATV OSE SXS?

Pavarësisht nëse po e sillni Can-Am-in tuaj të ri në shtëpi nga tregtari ose po udhëtoni në të gjithë vendin për një aventurë epike jashtë rrugës, ka disa baza për të gjithë se si të lidhni një UTV në një transportues lodrash dhe ta transportoni atë.

BAZAT E TRANSPORTIT TË SIGURT të NJË UTV

MERRNI RRIPAt lidhës CILËSORE

Përdorni rripa dhe/ose lidhëse të cilësisë së lartë! Është me të vërtetë më mirë të jesh i sigurt në këtë kategori, sepse ato të nivelit të ulët mund të dështojnë brenda një kohe të shkurtër.

ZGJIDHNI PIKAT TUAJA KRYESORE

Ankoroni automjetin tuaj off-road duke përdorur një pikë afër gomave. Kjo ndihmon në shpërndarjen e barabartë të forcës suaj lidhëse. Të dish se si të lidhësh një UTV në një rimorkio gjithashtu mbron rripat e arpionit që të mos lirohen nëse automjeti fuoristradë lëviz në tranzit.

SIGURONI MJETIN TUAJ 

Pasi të keni një pikë ankorimi, kaloni rripat nga pika e ankorimit rreth krahut më të ulët, dhe të jashtëm të pezullimit, pastaj kthehuni te rimorkio. Rripat duhet të shkojnë sa më paralel me automjetin dhe mund të kryqëzohen për forcë të shtuar.

KONTROLLO e DYFISHt

Kontrolloni dritat e rimorkios, kontrolloni rripat - kontrolloni gjithçka përpara se të niseni. Nëse diçka nuk duket si duhet në rrugë, tërhiquni menjëherë në një vend të sigurt dhe bëni një inspektim.

CILI DREJTIM?

Nëse Can-Am juaj ka një xham mbrojtës, ngarkojeni përpara.

Nëse dëshironi të mësoni se si të ngarkoni dy ATV në një kamion ose si të ngarkoni një ATV në një kamion pa rampa, thjesht shikoni videot tona.

TË GJITHA PYETJEVE TUAJA, U PËRGJIGJEMI

SIGURIA E NGASëSVE

MERRNI 15 MINUTA PARA NGASJES SUAJ TE RADHëS ME cAN-AM PëR SIGURINë TUAJ

NUK MUND TË GJENI ÇFARË KËRKONI?

NËSE NUK MUND TË GJENI TË GJITHË ATË QË PO KËRKONI, KONTAKTONI ME dillerin TUAJ LOKALE OSE NA KONTaktONI KëTU!