6-WHEEL ATVs

OUTLANDER 6x6 ËSHTË GATI PËR TË TRAJTUAR CDO DETYRË OSE TERREN

MË SHUMË TËRHEQJE DHE RUAJTJE

Pavarësisht nëse jeni duke transportuar ngarkesa të rënda ose jashtë rrugës në terrene të përafërt, Outlander 6x6 ATV është ndërtuar për të kapërcyer sfidat. Me një kuti ngarkese me dy nivele me kapacitet 700 lb (318 kg), mund të trajtojë atë që ju nevojitet.

KALORËSIA KA MËRRITUR

TË RRËSHTIMI DHE TË MBËSUESIT

Gati për të ngarkuar dhe për të shkuar? Pavarësisht nëse jeni duke tërhequr me kapacitet ose duke tërhequr ngarkesën më të madhe në anën tuaj të qytetit, ATV-ja Outlander 6x6 ka një pllakë standarde të pasme dhe një kapacitet tërheqës mbresëlënës për të mbuluar çdo punë.

MË I SERTË. MË SHPEJTË. MË LEHTË.

NDIJENI MIRË TË FUQYSHME TË ATV-ve TONA

Për terrenin sfidues dhe punën jashtë rrugës, nuk ka asgjë si tërheqja shtesë nga një 6x6. Shihni se sa e lehtë është të kryeni punën kur automjeti juaj i besueshëm ka mjaft tërheqje për të bërë punë të lehta të punëve të rënda.

BËRË PËR TË RËNDË

ATV-të 6x6 të ndërtuara për jetën në krye

Mos u tërhiqni nga sfidat! Falë veçorive si mbrojtja e shtuar, një çikrik dhe hapësira më e lartë nga toka, 6x6 Outlander është një shoqërues i shpejtë, efikas dhe i fuqishëm për punë dhe lojë.

LINJA TONA ATV me 6 RROTA (6X6).

TRAXTER 6X6 DPS HD10

2024

REVOLUCION JASHTË RRUGËS CAN-AM. Gjashtë rrota, potencial i pakufizuar. Merrni maksimumin e tërheqjes, mbajtjes së ngarkesës, fuqisë dhe aftësive të krijuara ndonjëherë në një kalë pune jashtë rrugës.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Outlander 500/700

Është ATV që i bën të gjitha - për më pak. Pavarësisht nëse po kërkoni të kapni shtigjet ose të zbarkoni një ngarkesë me peshk, Outlander 500/700 është gati kur të jeni.

Outlander PRO

Me një Outlander PRO, nuk do të jeni kurrë të jashtëzakonshëm. Veçoritë si motorët Rotax të kalibruar në punë dhe CVT dhe një pezullim i kalibruar nga shërbimet do të thotë se është ndërtuar për të vazhduar.

OUTLANDER

Gjithçka që ju nevojitet për të sunduar jashtë. Outlander vendos fuqinë dhe stabilitetin në kushte të barabarta, për trajtim të sigurt, më shumë kuajfuqi dhe transport më të mirë të kategorisë së tij. Krijuar për të performuar në çdo terren apo stinë, i adaptueshëm për pothuajse çdo punë ose përdorim jashtë rrugës.

RENEGADE

Renegadi e kap aty ku mbarojnë kufijtë. Familja më e fuqishme e ATV-ve sportive të disponueshme kudo, duke bashkuar performancën dhe mbrojtjen e provuar nga gara për të udhëhequr paketën nëpër terrene serioze sfiduese.