AUTOMJETE ME 4 VENDE DHE 6 VENDESH ANË PËR ANË (SXS)

LARKONI CDO SFIDË ME NDALJE PËR 6 DHE FUQI TË VËRTETË TË MOTORIT

Fuqi dhe performancë për çdo detyrë dhe çdo aventurë. Vendet tona me 6 vende kanë dhomën e pasagjerëve dhe ngarkesave për çdo dalje, nga udhëtimet në kamping me fëmijët deri te puna e vështirë në fermë.

FUQIA DHE PERFORMANCA: TAKONI RRESHTIN MAX

TRAXTER MAX

2024

BËJI TË GJITHA (DHE PAS DISA). Traxter MAX është i pajisur mirë nga standardi për të trajtuar punët tuaja. Dhomë për 6, 4WD, garanci 1-vjeçare dhe një motor të fuqishëm Rotax®. Dhe është një vend me gjashtë vende që nuk bën kompromis me rrezen e kthesës.

TRAXTER MAX DPS

2024

MERRNI MBRETËRIT. Drejtues i rehatshëm dinamik dinamik e kthen TRAXTER MAX DPS në një kalë pune që e bën punën tuaj edhe më të lehtë. Merr ato rrota dhe goma të lehta, hapësirë ​​ruajtëse të adaptueshme, Visco-Lok QE 4WD—dhe mbaroje.

TRAXTER MAX XT

2024

E PAJISUR PËR TË KRYER. Traxter MAX XT është gati të punojë menjëherë nga fabrika me përmirësime, duke përfshirë ruajtje të adaptueshme dhe rrota dhe goma të lehta.

JO E SIGURT? JEMI KËTU TË NDIHMOJMË