RENEGADE

2023

Renegadi e kap aty ku mbarojnë kufijtë. Familja më e fuqishme e ATV-ve sportive të disponueshme kudo, duke bashkuar performancën dhe mbrojtjen e provuar nga gara për të udhëhequr paketën nëpër terrene serioze sfiduese.

Dilni dhe luani

Me Renegade, kudo ka një shesh lojrash

Shumë shpejt

Zip, zap, braaap! Renegade X xc 1000 i ri lëviz me fuqi dhe shkathtësi të jashtëzakonshme. Vjen me drita të integruara LED, një fasci të freskët dhe një kombinim të ri ngjyrash: e zezë me të kuqe Legion. Shijoje baltën, shoku!

Drejtuesit e rinj sundojnë

Nxisni pasionin e tyre për të hipur

Prezantimi i Renegade 110 dhe 110 X xc, më parë nga familja DS. Ata janë krejtësisht të ridizajnuar dhe të lehtë për t'u hipur.

Numëroni në Can-Am

CILËSIA NË TE CILEN MUND TË MBESHTETENI

Çdo Can-Am është ndërtuar për të përmbushur standardet e larta. Nga pjesët që zgjedhim, deri te përshtatja dhe përfundimi - automjetet tona janë bërë të qëndrueshme. Kjo do të thotë më shumë kohë kalërimi dhe më pak kohë në garazh.

Fuqia në maksimum

MOTORËT MË TË FUQISË ROTAX

Me 91 kuaj fuqi, modelet Renegade 1000R janë ATV-të më të fuqishëm në treg, të gatshëm për të sulmuar dhe kapur në shtigjet më të vështira ose vrimat e baltës. Ofrohet edhe në Rotax 1000 (T-cat) 80 kuaj fuqi dhe Rotax 650 59 kuaj fuqi.

EKSPLORO PAKETA DHE SPECIFIKIMET RENEGADE

Renegade 110 EFI

ATV I VOGËL, BUZËQESHJE TË MADHE. Renegade 110 EFI u jep kalorësve të moshës 10 vjeç e lart një përvojë më emocionuese, të lidhur me kalërimin — me një kufizues të mbytjes për kontroll të plotë të shpejtësisë.

Renegade X xc 110 EFI

Për fëmijët 10 vjeç e lart, modelet tona Renegade X xc 110 EFI vijnë me veçori të shtuara për të përmirësuar aventurat e mëdha dhe të vogla.

 • Pezullim i dyfishtë me krah A përpara
 • Goditja e HPG-së me derrkuc
 • Grafika me paketë X, Mbulesa e sediljes, Gazi me pamje sportive
 • Kunjat e garave dhe blloku i ngritësit të timonit
 • Parakolp para alumini, shufra Nerf
 • 112 cc me një cilindër 4-stroke, i ftohur me ajër

> SPECIFIKIMET TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

> GJENI SHITESIN

> KERKONI NJE OFERTE / TEST PROVE

RENEGADE 650 T

Komandoni aventurat tuaja me fuqinë për të kursyer dhe trajtimin e asaj që varet në tokë më mirë se kurrë. Lundrimi në terren kudo ku endesh nuk ka qenë aq argëtues në shekuj - kuajfuqia e lartë në klasë, përgjigjet e shkathëta dhe 4WD mahnitëse do ta bëjnë këtë.

Më shumë se 60 km/h

 • 59 kf (44 kW)
 • Gomat 25 inç ITP Holeshot† ATR
 • Parakolp para
 • Hapësira nga toka 10,5 inç (26,7 cm).

> SPECIFIKIMET TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

> GJENI SHITESIN

> KERKONI NJE OFERTE / TEST PROVE

RENEGADE X XC 650 T

"Aventura në shtigje me fuqi rezervë dhe trajtim që varet nga terreni në komandën tuaj - sigurisht që është X xc.

Më shumë se 60 km/h"

 • 650 T: 59 kf (44 kW)
 • Goditje FOX† 1.5 PODIUM RC2†
 • 25-inç. Gomat ITP Holeshot† ATR
 • Drejtues me fuqi dinamike me tri modalitete (DPS)
 • Hapësira nga toka 10,5 inç (26,7 cm).

> SPECIFIKIMET TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

> GJENI SHITESIN

> KERKONI NJE OFERTE / TEST PROVE

RENEGADE X XC 1000 T

"Aventura në shtigje me fuqi rezervë dhe trajtim që varet nga terreni në komandën tuaj - sigurisht që është X xc.

Më shumë se 60 km/h"

 • 1000 T: 80 kf (59 kW)
 • Goditje FOX† 1.5 PODIUM RC2†
 • 25-inç. Gomat ITP Holeshot† ATR
 • Drejtues me fuqi dinamike me tri modalitete (DPS)
 • Hapësira nga toka 10,5 inç (26,7 cm).

> SPECIFIKIMET TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

> GJENI SHITESIN

> KERKONI NJE OFERTE / TEST PROVE

RENEGADE X XC 1000R

Gjurmoni aventurat me fuqinë për të kursyer dhe trajtimin që varet nga terreni sipas komandimit tuaj - sigurisht që është X xc. Shkëputja e 1000R tani me 91 kuaj fuqi nuk ka ardhur kurrë me kaq shumë besim në terren - një pezullim plotësisht i ri-inxhinieruar do ta bëjë këtë.

 • 91 kf (68 kW)
 • Goditje FOX† 1.5 PODIUM RC2†
 • Gomat 25 inç ITP Holeshot† ATR
 • Parakolp para
 • Hapësira nga toka 10,5 inç (26,7 cm).

> SPECIFIKIMET TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

> GJENI SHITESIN

> KERKONI NJE OFERTE / TEST PROVE

RENEGADE X MR 1000R

ATV-ja jonë më e fuqishme! Renegade X mr 1000R i ri me 91 kuaj fuqi është ndërtuar i fortë për të ecur shpejt dhe larg nëpër baltë. Me pezullimin e gjeneratës së ardhshme dhe Diferencialin e përparmë Visco-4Lok, loja ka ndryshuar vërtet.

 • 91 kf (68 kW)
 • Goditje FOX† 1.5 PODIUM QS3†
 • Gomat 30 in. ITP Cryptid†
 • Çikrik 1588 kg
 • Visco-4Lok i disponueshëm, 12,5 inç (31,8 cm) largësi nga toka

> SPECIFIKIMET TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DESHIRES

> GJENI SHITESIN

> KERKONI NJE OFERTE / TEST PROVE

VIZITO NJE SHOWROOM

GJENDJENI QENDRAT E SHERBIMIT DHE TË SHËRBIMIT MË TË AFËR TË CAN-AM OFF-ROAD.

 

 

GJITHASHTU MUND TË Pëlqejë

OUTLANDER 450/570

2023

Komoditet dhe aftësi e jashtëzakonshme për të gjithë kalorësit. Përzierja perfekte e efikasitetit, performancës dhe çmimit, ATV Outlander 450 / 570 është gjithçka që do t'ju duhet ... dhe më pas disa.

Outlander

2023

Gjithçka që ju nevojitet për të sunduar jashtë. Outlander vendos fuqinë dhe stabilitetin në kushte të barabarta, për trajtim të sigurt, më shumë kuajfuqi dhe transport më të mirë të kategorisë së tij. Krijuar për të performuar në çdo terren apo stinë, i adaptueshëm për pothuajse çdo punë ose përdorim jashtë rrugës.