RENEGADE

2022

Renegade e kap aty ku mbarojnë kufijtë. Familja më e fuqishme e ATV-ve sportive të disponueshme kudo, duke bashkuar performancën dhe mbrojtjen e provuar nga gara për të udhëhequr paketën nëpër terrene serioze sfiduese.

VISCO-4LOK

E disponueshme në modelet X mr

Forcë Tërheqje të thellë

Diferenciali i parë i kyçur që zhbllokon kufijtë. Lehtë për t'u përdorur dhe për të jetuar, merrni 4 wd origjinale, më shumë shkathtësi dhe bëhuni të paprekshëm në baltë. Asnjë vrimë balte nuk do t'ju pengojë me Visco-4Lok!

MË MIRË ME X

Renegade X xc ka 91 kuaj fuqi, goditje nga FOX, rrota dhe goma, forca të blinduara dhe një ton qëndrimi.

SHPEJT, NGA FABRIKA

Renegade u ndërtua për të sunduar klasën e tij, me një parakolp standard të përparmë, pllaka të disponueshme për rrëshqitje dhe opsione të reja rrota dhe gomash.

EKSPLORO PAKETAt DHE SPECIFIKIMET RENEGADE

RENEGADE 650 T

Komandoni aventurat tuaja me fuqinë për të kursyer dhe trajtimin e asaj që varet në tokë më mirë se kurrë. Lundrimi në terren kudo ku endesh nuk ka qenë aq argëtues në shekuj - fuqia kuaj-fuqi kryesuese në klasë, përgjigjet e shkathëta dhe 4WD mahnitëse do ta bëjnë këtë.

 • 570: 48 kf / 850: 78 kf
 • 850: FOX† 1.5 PODIUM† goditje
 • Gomat 25 inç ITP Holeshot† ATR
 • Parakolp para
 • Hapësira nga toka 10,5 inç (26,7 cm).

> PERSONALIZO SIPAS DËSHIRËS

> GJENI SHITËSIN

> KËRKONI NJË KUOTË / TEST PROVE

RENEGADE X XC 1000R

Gjurmoni aventurat me fuqinë për të kursyer dhe trajtimin që varet nga terreni sipas komandimit tuaj - sigurisht që është X xc. Shkëputja e 1000R tani me 91 kuaj fuqi nuk ka ardhur kurrë me kaq shumë besim në terren - një pezullim plotësisht i ri-inxhinituruar do ta bëjë këtë.

 • 91 kf
 • Amortizatorët FOX† 1.5 PODIUM RC2†
 • Gomat 25 inç ITP Holeshot† ATR
 • Parakolpi i përparmë, ngjyrosja e paketës X, grafika dhe mbulesa e sediljes
 • Hapësira nga toka 10,5 inç (26,7 cm).

> TË DHËNAT TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DËSHIRËS

> GJENI SHITËSIN

> KËKONI NJË KUOTË / TEST PROVE

RENEGADE X XC 650 T

STANDARDI I RI 60 INCH. Çdo terren, në çdo kohë: Maverick Sport sjell emocione në një automjet 60 inç krah për krah që do të ecë për një vit përpara se të ketë nevojë për mirëmbajtje. Është kaq e mirë.

 • 58 kf
 • Amortizatorët FOX† 1.5 PODIUM RC2†
 • Gomat 25 inç ITP Holeshot† ATR
 • Parakolpi i përparmë, ngjyrosja e paketës X, grafika dhe mbulesa e sediljes
 • Hapësira nga toka 10,5 inç (26,7 cm).FOX† 1.5 PODIUM RC2† shocks

> TË DHËNAT TEKNIKE 

> PERSONALIZO SIPAS DËSHIRËS

> GJENI SHITËSIN

> KËRKONI NJË KUOTË / TEST PROVE

RENEGADE X XC 1000 T

Gjurmoni aventurat me fuqinë për të kursyer dhe trajtimin që varet nga terreni sipas komandimit tuaj - sigurisht që është X xc. Shkëputja e 1000R tani me 91 kuaj fuqi nuk ka ardhur kurrë me kaq shumë besim në terren - një amortizim plotësisht i ri-inxhinituruar do ta bëjë këtë.

 • 91 kf
 • Amortizatorët FOX† 1.5 PODIUM RC2†
 • Gomat 25 inç ITP Holeshot† ATR
 • Parakolpi i përparmë, ngjyrosja e paketës X, grafika dhe mbulesa e sediljes
 • Hapësira nga toka 10,5 inç (26,7 cm).

> TË DHËNAT TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DËSHIRËS

> GJENI SHITËSIN

> KËRKONI NJË KUOTË / TEST PROVE

RENEGADE X MR 1000R

ATV-ja jonë më e fuqishme! Renegade X mr 1000R i ri 91 kuaj fuqi është ndërtuar i fortë për të ecur shpejt dhe larg nëpër baltë. Me pezullimin e gjeneratës së ardhshme dhe Diferencialin e përparmë Visco-4Lok, loja ka ndryshuar vërtet.

 • 91 kf
 • Amortizatorët FOX† 1.5 PODIUM QS3†, Diferencial i përparmë Visco-4Lok†
 • Gomat ITP Cryptid† 30 inç
 • Parakolpët e përparme dhe të pasme, ngjyrosja e paketës X, grafika dhe mbulesa e sediljeve, çikrik 3500 lb
 • Hapësira nga toka 12,5 inç (31,8 cm).

> TË DHËNAT TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DËSHIRËS

> GJENI SHITËSIN

> KËRKONI NJË KUOTË / TEST PROVE

PARAJSë E PASTëR

TË BËHESH PIS NUK SUPOZOHET TË JETË QEJF - POR ËSHTË. GOMA TË PËRMIRËSUARA, MOTORI I FUQISHËM, SHASI E PËRFORCUAR DHE AMORTIZATORËT FOX

PERSONALIZONI EKSPERIENCEN TUAJ

Krijoni një Can-Am aq të aftë sa jeni, me aksesorë origjinalë.

VIZITO NJë SHOWROOM

GJENI NJË NGA QENDRAT E SHITJES DHE TË SHËRBIMIT MË TË AFËR TË CAN-AM OFF-ROAD.

 

 

UDHËZUES PËR BLERJE ATV

UDHËZUESI JUAJ I PLOTË PËR TË BLERE NJË ATV/KATËRROTA

Udhëzuesi më i mirë i blerjes për t'ju ndihmuar të zgjidhni ATV-në që është e duhura për stilin tuaj të jetesës. Mësoni më shumë rreth modeleve ATV, motorit, çmimeve dhe më shumë!

MJETE PËR TË GJITHA TERRENET (ATVS)

FORMACIONI I ATV ÇMIM-FITUESE

MUND TJU Pëlqejnë GJITHASHTU

OUTLANDER

2022

Gjithçka që ju nevojitet për të sunduar jashtë. Outlander vendos fuqinë dhe stabilitetin në kushte të barabarta, për trajtim të sigurt, fuqinë më të madhe të kuajve dhe transportin më të mirë të kategorisë së tij. Krijuar për të performuar në çdo terren apo stinë, i adaptueshëm për pothuajse çdo punë ose përdorim jashtë rrugës.

OUTLANDER 450/570

2022

Komoditet dhe aftësi e jashtëzakonshme për të gjithë drejtuesit. Përzierja perfekte e efikasitetit, performancës dhe çmimit, ATV-ja Outlander 450 ose 570 është gjithçka që do t'ju duhet ... dhe më pas disa.