DS

2022

Aventurat e tyre fillojnë me një ATV Can-Am. Formacioni DS ATV u krijua për t'i futur në mënyrë të sigurtë dhe të sigurt fëmijët e moshës 6 vjeç e lart me gëzimet e drejtimit jashtë rrugës.

ÇLIROJINI

Kjo është arsyeja pse ne bëjmë atë që bëjmë. JEPONI KALORËSVE TË RI NJË MAKINË TË VËRTETË PËR TË MËSUAR ME DIZAJNIN, CILËSINË DHE SIGURINË E VËRTETË CAN-AM.

PERSONALIZONI EKSPERIENCEN TUAJ

Krijoni një Can-Am aq të aftë sa jeni, me aksesorë origjinalë.

NJË FILLIM I VËRTETË

Nisja elektrike, opsionet e integruara të kufizuesit të shpejtësisë dhe drejtim që frymëzon besim për të prezantuar siç duhet daljen jashtë rrugës.

CAN-AM I PARë

Qëndrimi i hequr nga makineritë tona për të rritur dhe paketa X e disponueshme (goditje të performancës, frena, gaz) për garuesit aspirues.

EKSPLORO PAKETA DHE SPECIFIKIMET DS

DS 90

ATV i Vogël, BUZËQESHJE TË MADHE. DS 90 u jep drejtuesve të moshës 10 vjeç e lart një përvojë më emocionuese, të lidhur me drejtimin— me një kufizues të mbytjes për kontroll të plotë të shpejtësisë.

 • CVT plotësisht automatike
 • Pezullim i pavarur përpara me krah A
 • Fillimi elektrik me fillimin rezervë
 • Kufizues i integruar i gazit

> TË DHËNAT TEKNIKE

> GJENI SHITËSIN 

> KËRKONI NJË KUOTË / TEST PROVE

DS 90 X

Për fëmijët 10 vjeç e lart, modelet tona DS 90 dhe DS 90X vijnë me veçori të shtuara për të përmirësuar aventurat e mëdha dhe të vogla. Me krahët A të dyfishtë përpara, shufrat e HPG Piggyback, kunjat për gara, grafika me paketë X dhe mbulesën e sediljeve, dhe një shter me pamje sportive, DS 90X vendos standarde të reja për performancën e përshtatshme për të rinjtë.

 • CVT plotësisht automatike
 • Amortizim i dyfishtë A-krah me goditje HPG Piggyback
 • Fillimi elektrik me fillimin rezervë
 • Kufizues i integruar i mbytjes
 • Grafika e paketës X, mbulesa e sediljes dhe veçoritë e garav

> TË DHËNAT TEKNIKE

> GJENI SHITËSIN

> KËRKONI NJË KUOTË / TEST PROVE

DS 250

HYRJA NË NJË NIVEL TJETËR. Për drejtues të moshës 14 vjeç e lart, DS 250 çifton një motor 250cc me ftohje të lëngshme, CVT dhe shasi më të mëdha si hapi i fundit përpara një ATV me madhësi të rritur.

 • CVT plotësisht automatike
 • Amortizim i dyfishtë me krah A përpara
 • Amortizatorë para dhe mbrapa të rregullueshme para-ngarkuese
 • Fenerët me dritë të pasme dhe dritë frenimi

> TË DHËNA TEKNIKE

> GJENI SHITËSIN

> KËRKONI NJË KUOTË / TEST PROVE

VIZITO NJë SHOWROOM

GJENI NJË NGA QENDRAT E SHITJES DHE TË SHËRBIMIT MË TË AFËR TË CAN-AM OFF-ROAD.

 

 

MUND TJU Pëlqejnë GJITHASHTU

OUTLANDER 450/570

2022

Komoditet dhe aftësi e jashtëzakonshme për të gjithë drejtuesit. Përzierja perfekte e efikasitetit, performancës dhe çmimit, ATV-ja Outlander 450 ose 570 është gjithçka që do t'ju duhet ... dhe më pas disa.

RENEGADE

2022

Renegade e kap aty ku mbarojnë kufijtë. Familja më e fuqishme e ATV-ve sportive të disponueshme kudo, duke bashkuar performancën dhe mbrojtjen e provuar nga gara për të udhëhequr paketën nëpër terrene serioze sfiduese.

Commander

2022

BËJI TË GJITHA. Ju dëshironi të luani. Ju dëshironi të punoni. Ju dëshironi gjithçka në mes. Ju duhet një legjendë mbi rrota. Ekziston vetëm një makinë e krijuar për ta realizuar atë. E përpunuar mbi përsosjen dhe ridizajnimin, është një origjinal i vërtetë, po aq i gjithanshëm sa edhe ju. Ju duhet komandanti i ri Can-Am.

Maverick Sport

2022

Mënyra më e mprehtë për të shkuar nga A në B, në çdo terren, në çdo mot, të ngarkuar plotësisht ose jo. Një automjet Can-Am që ka gjithçka që ju nevojitet për të sunduar aventurat tuaja të ardhshme.