RRËNJËT E NJEJTA, RRUGËT E REJA

LEGjENDAT KURRË NUK QËNDROJNË NË VEND

Dhjetë vjet trashëgimi e përqendruar te kalorësi ka vendosur themelin për një krah për krah të ndërtuar për kërkesat e sotme. Komandanti i ri 2021 përmban dizajnin e nivelit të ardhshëm, aftësitë udhëheqëse të industrisë dhe është gati të personalizohet sipas nevojave tuaja.

PAKETO TË GJITHA

AQ I GJITHANSHËM SA JENI EDHE JU

MERR ZBULIMIN TËND TË ARDHSHËM

Ka vend për të kursyer, çfarëdo që të jetë në kuvertë për aventurën tuaj të rradhës. Nga mjetet e gjuetisë te mjetet e kampeve, do të jeni në gjendje të mbani gjithçka atje ku e keni lënë. Falë sistemeve LinQ. Dhe me një listë të gjatë të veçorive të integruara dhe aksesorëve intuitivë, do të zbuloni mënyra të reja për ta bërë tuajin sa herë që e nxirrni. Shtoni një raft aventureske çati, kuti modulare LinQ ose raft ngarkese. Emëro atë, ne e kemi.

PËRBALLU ME TË GJITHA

DOMINONI SHTIGJET

PRANO PAMJET

Pa marrë parasysh shtegun, terrenin ose gjendjen, kjo makinë është e gatshme t'i trajtojë të gjitha. Me më shumë se një këmbë largësi nga toka në të gjitha zbukurimet dhe një sërë aksesorësh të bërë me porosi për të përballuar çdo terren. Shtoni një raft aventurë të pasme, mbushni një pije freskuese LinQ dhe hidhu në ulësen tënde.

PËRFUNDO TË GJITHA

UDHTIME më të gjata, PUN L më e lehtë

MERR LISTËN E GJËRAVE QË DO TË BËSH

Rideshtë udhëtimi dhe pasagjeri juaj në fundjavë. Sa më komode të merrni kthesat, aq sa po shënon nga lista juaj e gjërave Ngarko atë lart. Mbylle në një ritëm. Dhe pastaj nxirreni për të shqyer në liqen. Nga lërimi i borës tek pirgimi i druve dhe pajisjeve tërheqëse, ekziston një listë e pafund aksesorësh për ta bërë tuajin. Ju mund të shtoni një shtesë Tailgate, raft Dhimbje koke, Winch. Vendose emrin.

Eksploroni Paketat dhe Specifikimet e Commander

COMMANDER XT

COMMANDER XT EKSPERTI. — Merrni fuqinë më të mirë në klasë me ekuilibrin perfekt të veçorive. Komandanti XT është paketa e plotë. Pavarësisht nëse keni nevojë për një çati të plotë dhe parakolp XT për t'u përballur me elementët, pezullimi me krah të dyfishtë A dhe TTA me hark, me më shumë lëvizje pezullimi në shtigje - Ai ka të gjitha.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

  • Boshti i rrotave 90.6 inç
  • 13 inç larg nga toka / Suspension udhëtim 15 inç
  • Kapaciteti i rimorkimit 2,000 lb
  • Drejtim Dinamik i Fuqisë (DPS™)
  • Diferenciale të përparme Visco-Lok† QE

> SPECIFIKAT TEKNIKE 

> GJENI NJË AGJENT TË SHITJES

> KËRKO NJË OFERTË / DEMO VOZITJE

COMMANDER MAX XT

COMMANDER MAX XT LIDERI. — Duhet të afrosh ekuipazhin? Komandanti MAX XT ka vend për të gjithë ata, së bashku me kompletin e plotë të tipareve në XT. Nga një çati e plotë dhe parakolp para XT te pezullimi me krah të dyfishtë A dhe krahun TTA, do të duhet ta provoni për ta besuar.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

  • 120.6 in. wheelbase
  • 13 in. ground clearance / 15 in. suspension travel
  • 2,000 lb towing capacity
  • Dynamic Power Steering (DPS™)

> SPECIFIKAT TEKNIKE

> GJENI NJË AGJENT TË SHITJES

> KËRKO NJË OFERTË / DEMO VOZITJE

BËJENI ATË TUAJIN

AKSESORË PËR GJITHÇKA

PËRSHTATENI COMMANDER-IN E RI

Komandanti është po aq i shkathët sa ju, dhe po ashtu edhe aksesorët e tij. Zgjidhni midis mbi 200 opsioneve, duke përfshirë pajisje të reja komanduese. Origjinale dhe të provuara, ato përshtaten, përshtaten mirë, duken shkëlqyeshëm dhe bëhen për të zgjatur.