ZGAR Ryker LinQ

Përshtatet në të gjitha modelet Ryker. Brands LinQ

Projektuar për të akomoduar një gamë të gjerë aksesorësh BRP LinQ 16".

Sistemi i montimit e lejon atë të instalohet shpejt dhe lehtë në montimin MAX.

Për instalim kërkohet montimi MAX (219400800).

Kompleti ekskluziv i panelit

Përshtatet në të gjitha modelet Ryker

Bëhuni në sy dhe ngrihuni për origjinalitetin.

Instalim inovativ i lehtë.

Projektuar për t'u përshtatur siç duhet dhe për t'u përshtatur ngushtë.

Sa të qëndrueshme aq edhe tërheqëse.

Kompleti i botimit të kufizuar përfshin theksin e kapuçit.

Theks i kapakut të kompletit të botimit të kufizuar i papajtueshëm me dritën ndihmëse LED (219400848).

 

 

 

Ndenjëse komforte për shofer të vetëm

Përshtatet në të gjitha modelet Ryker përveç Rally Edition (pjesë shtesë kërkohen për Rally Edition, shih fletën e udhëzimeve)

Ndenjëse komforte e shoferit Solo me lëkurë poliuretani dyngjyrëshe.

Plotësisht i papërshkueshëm nga uji, ai e vendos shoferin një inç më lart, ndërsa është dy inç më i gjerë dhe më i gjatë, duke rezultuar në hapësirë ​​të shtuar për këmbët.

I papajtueshëm me montimin MAX (219400800) dhe Spoilerin e pasëm (219400869, 219400870, 219400871).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sedilja ME TOPa

Përshtatet në të gjitha modelet Spyder F3

Sedilja e shoferit dhe pasagjerit me 2 pjesë.

Instalohet në minuta.

Projektuar me mbushje shtesë, zona më të mëdha mbështetëse dhe jastëk të integruar të rehatisë së pasme.

Modeli dallues i qepjeve të nivelit të lartë.

Mbështetësja e shoferit gati.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Roadthunder Soundbar Nga MTX

Përshtatet në Spyder F3, F3-S


Me 150 watts fuqi audio cilësore, shiriti i tingullit i ri i Bluetooth Handlebar nga MTX do të japë muzikën që dëshironi. E përputhshme me shumicën e formateve audio, si MP3, AAC, AIFF dhe madje edhe WAV. Merr integrim dhe funksionim pa probleme nga pajisjet tuaja të preferuara me Bluetooth. Soundbar i Bluetooth Handlebar nga MTX përfshin gjithçka të nevojshme për instalim, si telat e hyrjes, tokëzimit dhe ndezjes, plus portën ndihmëse dhe kabllot lidhëse 3,5". Nuk përputhet me pajisjen mbrojtëse të timonit XT. Shënim: Ne ju rekomandojmë të përdorni formatet e skedarëve MP3 320 Kbps - 192-256 Kbps AAC ose AIFF, WAV për t'iu përshtatur potencialit të këtij altoparlanti. Më shumë formate të kompresuara do të kenë ndoshta cilësi më të ulët të zërit.

TIPARET:

Altoparlant Bluetooth me komoditetin e pamposhtur të kontrollit me majë të gishtave.

Altoparlant i fortë i vlerësuar me IP66 rezistent ndaj motit, i krijuar për përdorim në natyrë.

Drejtuar nga 150 vat fuqi audio cilësore.

Integrim dhe funksionim pa probleme nga pajisjet me Bluetooth.

Përfshin: Telat e hyrjes, tokëzimit dhe ndezjes, plus portën ndihmëse dhe kabllon lidhëse 3,5”.

 

 

 

Tabelat e këmbëve të shoferit

Përshtatet në të gjitha modelet Spyder F3

Zëvendësoni kunjat e stokut për rehati shtesë.

Vini me jastëkë gome dhe pajisje montimi.

Mund të pozicionohet me sistemin UFit.