BRP shpall zgjerimin dhe Studion e re të Dizajnit në Evropë

Valcourt, Quebec, January 31, 2022 – BRP Inc. (TSX:DOO; NASDAQ:DOOO)ka një histori të gjatë të vendosjes së Dizajnit dhe Inovacionit në qendër të strategjive të saj. Në shtator 2008, ajo hapi Qendrën e Dizajnit dhe Inovacionit Laurent Beaudoin në Valcourt Québec, e cila i mundësoi kompanisë të tërheqë më shumë se 100 profesionistë të lartë të dizajnit nga e gjithë bota. Sot, BRP ripohon rolin qendror të dizajnit dhe inovacionit si motorë për rritje dhe me krenari konfirmon zgjerimin e saj në Evropë me zbatimin e një Studio Design në Sophia Antipolis në jug të Francës. Studio e re do të hapë zyrtarisht dyert e saj në dhjetor 2022, duke shënuar një tjetër hap të rëndësishëm drejt zhvillimit dhe shfrytëzimit të ekspertizës së saj të dizajnit në mbarë botën.

Në këtë studio të re, profesionistët e dizajnit do të përdorin më tej njohuritë e ndryshme të BRP dhe do të fokusohen në kryerjen e studimeve të koncepteve të avancuara në botën e lëvizshmërisë së qëndrueshme, ndër të tjera. Për shkak të afërsisë gjeografike dhe kuptimit të dinamikës së tregut, objekti është gjithashtu i pozicionuar në mënyrë unike për të ofruar shërbime shtesë të projektimit për partnerët e brendshëm me bazë në Evropë dhe Skandinavi si Rotax dhe Lynx.

BRP vlerësoi disa lokacione për Studion e saj të re të Dizajnit. Në fund të fundit, skuadra u magjeps nga ajo që jugu i Francës ka për të ofruar. I njohur si një qendër kërkimore e teknologjisë së gjelbër, rajoni gjithashtu krenohet me një klimë ideale dhe peizazhe të bukura. Stili i jetesës në Côte d'Azur dhe përzierja e pasur e artit, kulturës dhe arkitekturës në zonë u morën parasysh gjithashtu gjatë marrjes së vendimit.

“Ne jemi jashtëzakonisht krenarë për këtë Studio të re të Dizajnit. Do të na mundësojë të vazhdojmë të diversifikojmë fuqinë tonë punëtore dhe të tërheqim profesionistë të lartë të dizajnit nga Evropa. Jam i sigurt se Sophia Antipolis do të jetë një zonë e shkëlqyer për njohuri dhe frymëzim, e cila do të stimulojë ekipet tona për të krijuar koncepte dhe dizajne shumë inovative”, tha Denys Lapointe, Zëvendës President i Lartë, Dizajn, Inovacion & Shërbime Kreative. “Dizajni dhe Inovacioni është një pjesë e ndërlikuar e ADN-së së BRP. Ne mezi presim të mirëpresim anëtarë të rinj në ekipin tonë të dizajnit të klasit botëror dhe të punojmë së bashku për të shtyrë kufijtë e inovacionit në një masë më të madhe,” shtoi ai.

Ekipi i Studios Evropiane të Dizajnit do të drejtohet nga një Menaxher i përkushtuar i Dizajnit dhe i përbërë nga disa dizajnerë produktesh, transporti dhe CAD. Rekrutimi tashmë është zyrtarisht në progres. Ju lutemi vizitoni brp.com për më shumë informacion mbi mundësitë e karrierës.

BRP dëshiron të falënderojë palët e interesuara institucionale që kanë mirëpritur dhe mbështetur projektin tonë, përkatësisht Ekipi i Côte d'Azur dhe autoritetet publike lokale.