KTHIMI I MOTOCIKLETIT CAN-AM ME RRESHT GJITHE ELEKTRIKE

BRP ANNOUNCES THE RETURN OF THE CAN-AM MOTORCYCLE WITH AN ALL-ELECTRIC LINEUP

Valcourt, Québec, March 25, 2022 – BRP Inc. (TSX:DOO; NASDAQ:DOOO) njofton sot se marka ikonë Can-Am po kthehet në rrënjët e saj të motoçikletave me një linjë produktesh që do të jenë tërësisht elektrike. Për të shënuar 50 vjetorin e markës së dashur Can-Am, Kompania do të lançojë një familje motoçikletash elektrike me 2 rrota.

"Me kalimin e industrisë së motoçikletave në elektrike, ne pamë një mundësi për të rimarrë trashëgiminë tonë të motoçikletave dhe për të rihyrë në treg. Kjo kategori e re e produkteve është jashtëzakonisht e rëndësishme për ne dhe ne jemi të emocionuar që motoçikletat Can-Am janë modelet e para EV në linjën elektrike të BRP për t'u konfirmuar për konsumatorët. Shumë prej nesh kanë kujtime shumë të dashura nga ngasja e modeleve të hershme të biçikletave të pista, dhe tani presim me padurim të ndërtojmë historinë e pasur të markës Can-Am për të frymëzuar dhe lënë përshtypje një gjeneratë të re motoçiklistët dhe entuziastët e automjeteve elektrike”, tha José Boisjoli, President dhe CEO i BRP.

Motoçikleta e parë Can-Am u prezantua në vitin 1973 dhe menjëherë mbretëroi mbi motocross dhe garat e durimit. Suksesi i menjëhershëm e ngriti markën në një status ikonik që në fillim. Gjysmë shekulli më vonë, produktet e reja janë zhvilluar me shumë kalorës të ndryshëm në mendje, më konkretisht për ata që dëshirojnë aventura, kërkojnë emocionin e rrugës së hapur, dëshirojnë një udhëtim të qetë në fshat ose duan të gjallërojnë rrugët e qytetit. . Kalorësit mund të presin që këto motoçikleta të reja elektrike të teknologjisë së fundit Can-Am të jenë perfekte për udhëtimet e përditshme dhe, për t'i qëndruar besnike gjurmëve dhe trashëgimisë së shtegut të markës, ngasje rekreative në dhe jashtë rrugës.

Një kategori e tillë produkti është pritur dhe pritur shumë nga klientët dhe rrjeti i tregtarëve të BRP. Prandaj, Kompania mezi pret të sjellë këtë linjë të re të produkteve elektrike në katet e ekspozitës së tregtarëve të saj, duke forcuar më tej fuqinë e tyre financiare dhe shtrirjen në tregjet kryesore. Modelet e para të linjës së plotë pritet të jenë të disponueshme në mesin e vitit 2024.

Tregtarët ekzistues të BRP të cilët janë të interesuar të mbajnë këtë linjë të re produkti duhet të kontaktojnë menaxherët e tyre të shitjeve në distrikt. Ata që janë të interesuar të bëhen tregtar BRP për motoçikleta elektrike janë të ftuar të paraqesin një kërkesë në faqen e internetit të Kompanisë.