ËSHTË KOHA TË FILLONI

Take the Pledge

Bashkohuni me BRP-në, anëtarët tanë të tjerë të ISMA-s dhe të gjithë komunitetin e makinave me dëborë — duke përfshirë Presidentin dhe CEO të BRP José Boisjoli — në marrjen e Premtimit për të ruajtur aksesin në terrenet tona të preferuara të lojërave dimërore dhe shtigjet e makinave me dëborë.

Që nga fillimi i sistemit të parë të shtigjeve me motor dëbore, sporti ynë ka varur nga aksesi në tokat private dhe publike. Shkelja dhe kalimi i paligjshëm jashtë shtigjeve po kërcënon atë akses me motor dëbore. Kjo është arsyeja pse ne po u kërkojmë të gjithë kalorësve tanë të pasionuar të qëndrojnë me ne dhe të marrin Pledge për të ngarë vetëm aty ku lejohet, në mënyrë që të sigurojmë që sporti ynë të vazhdojë të lulëzojë sot, dhe për brezat e ardhshëm të kalorësve.

BETIM

E kuptoj që kalimi i paligjshëm jashtë shtigjeve po mbyll aksesin për të gjithë automobilistët me borë dhe po rrezikon liritë tona të vozitjes. Kjo ka të bëjë më shumë se të drejtat e mia personale apo dëshirat e mia - kjo ka të bëjë me të mirën e të gjithë komunitetit.

  • Unë zotoj të largohem nga shtegu vetëm aty ku e di se është e ligjshme dhe e pranuar
  • Unë premtoj të kontrolloj përpara se të largohem nga shtegu nëse nuk e njoh zonën
  • Unë zotoj të mbroj aksesin për brezat e ardhshëm duke bërë gjënë e duhur
  • Unë premtoj të mbroj aksesin duke inkurajuar ata me të cilët udhëtoj që të marrin gjithashtu Betimin

ÇFARË DO TË THOTË BETIMI T PËR AMBASADORËT TANË?

TROY OLESON

Ngasës i Gjeneratës së Tretë Ski-Doo nga Wisconsin

"Unë kam qenë duke lëvizur me motor dëbore me familjen time që kur isha 5 vjeç. Mbajtja e aksesit në të gjitha vendet ku kam pasur fatin t'i kaloj është arsyeja pse kam dhënë betimin."

JEREMY MERCIER

Ngasës i Ski-Doo Backcountry nga Kolorado

Zotohem për të ruajtur sportin tonë për të ardhmen, në mënyrë që të vazhdoj ta ndaj këtë sport të mrekullueshëm me vajzën time dhe brezin e ardhshëm të kalorësve”.

ROB KOENIG

Ngasës i Ski-Doo Trail nga Wisconsin

"Pronarët e lumtur të tokave = slitë të lumtur. Respektimi i aksesit në tokën private dhe qëndrimi në shteg është e vetmja mënyrë për t'i mbajtur ata të hapur. Kjo është arsyeja pse unë po marr zotimin."

CHARLES GAGNÉ

Kalorës i Ski-Doo Backcountry nga Quebec

“JEPE BETIMIN  iniciativa është mënyra më konkrete për mua për të mbrojtur zhvillimin e sportit tonë”.

MJ THOMPSON

Ski-Doo Trail Rider nga Ontario

"Po marr zotimin sepse u jam mirënjohës pronarëve të pronave që e ndajnë atë me ne. Mendoni dy herë përpara se të bëni atë grup të ri të pistave."

BRET RASMUSSEN

Kalorës i Ski-Doo Backcountry nga Idaho

"Unë jam duke marrë zotimin për të respektuar kufijtë e ngasjes në prapavijë dhe në shtigje. Është mënyra e vetme për të ruajtur aksesin tonë në këndet e bukura të lojërave të dimrit."

BASHKONI NE NË DHËNIEN E BETIMIT

Na ndihmoni të mbrojmë këndet dhe shtigjet tona të lojërave dimërore.