Maintenance

Check out our maintenance tips and tricks and keep your sled optimal and ready to ride.

Need a fix?

Nothing beats the feeling of riding a well-maintained, perfectly tuned sled. The trails are better, the ridgelines more inviting and the experience worry-free. Learn how the experts do it for a perfect season.

Know It All

Consult the ultimate Ski-Doo owner’s resource for every sled we’ve built since 1971.

Find your part

Have questions about a part you want to install yourself? Look no further.

Recall FYI

Wondering if there’s a recall on your sled? This is where you’ll find it.

Stay on the Snow

Everything you need to keep you going all season long

Don't Miss a Ride

Ski-Doo parts and maintenance products are designed to keep you on the snow the entire season, without question. Each is specifically designed for your sled for the perfect fitment and fast installation.

MIRËMBAJTJA

Shikoni këshillat dhe truket tona të mirëmbajtjes dhe mbajeni sajën tuaj optimale dhe të gatshme për të hipur.

Keni nevojë për një rregullim?

Asgjë nuk e kalon ndjesinë e hipjes në një sajë të mirëmbajtur, të akorduar në mënyrë të përsosur. Shtigjet janë më të mira, kreshtat më tërheqëse dhe përvoja pa shqetësime. Mësoni se si e bëjnë këtë ekspertët për një sezon të përsosur.

MËSONI TË GJITHA

Konsultohuni për çdo motorr që kemi ndërtuar që nga viti 1971.

GJENI PJESËN TUAJ

Keni pyetje në lidhje me një pjesë që dëshironi të instaloni vetë? Mos kërkoni më tej.

DUHET TA DINI!

Mendoni se mund të ketë një tërheqje në sajë tuaj? Zbuloni shpejt dhe lehtë nëse jeni të prekur.

NJË NGASJE MË E MIRË

Pajisje dhe aksesorë për hipur në Ski-Doo. Udhëtoni me rehati dhe besim!

Enhance the experience

Dëshironi të përmirësoni udhëtimin tuaj, ne kemi aksesorë që do ta ndërrojnë motorrin në një nivel krejtësisht të ri. Plus pajisje ngasje që luftojnë erën dhe elementët; ngrohtësi dhe thatësi e izoluar e krijuar për dimrin tuaj Ski-Doo.

PYETJE TË SHPESHTA

Any authorized Ski-Doo dealerships will gladly provide service/warranty work on your Ski-Doo. Use our online dealer locator to find a dealer near you.

You can find the maintenance schedule for your Ski-Doo in your Operator’s Guide. Don't forget that the digital versions of the Operator’s Guides can be found here.

Please contact your authorized Ski-Doo dealer, they will gladly answer all your technical questions regarding BRP products and accessories. If you require further assistance, feel free to contact Ski-Doo Customer Service and we’ll be more than happy to help!

Please find digital versions of the Operator’s Guide here. You can also purchase hard copy versions from your authorized Ski-Doo dealership. Just ask them next time you visit your dealership and they will point you in the right direction!

Your dealership service manager is there to assist you with any service-related concerns you may have. If you require further assistance though, you can always reach out to Ski-Doo Customer Service and we’ll be more than happy to help!

Please contact any authorized BRP dealership if you have Ski-Doo warranty coverage questions. Use our online dealer locator to find a dealer near you and they will happily answer all of your questions.

Check out the Owner's section of our website for details about B.E.S.T extended service. Otherwise, your authorized Ski-Doo dealer will gladly provide you with details.

Yes! The warranty will automatically transfer to the new owner.

Yes, any authorized Ski-Doo dealer will be more than happy to assist you with all your warranty concerns.

No, transport to and from the dealership is not covered under the factory warranty and is the owner's responsibility.


It is possible that the repaired/replaced part was not covered under waranty if the part's failure was not deemed to be caused by a manufacturing defect or is not covered by the limited warranty. Please note that authorized dealers are fully trained and can troubleshoot, diagnose and determine the failure's cause. Feel free to read more about the BRP Limited Warranty in the Operator’s Guide and discuss any questions you may have with your authorized BRP dealership, they will happily assist you.

Please send us a proof of purchase (i.e. the bill of sale), the vehicle's mileage or hours, and your complete mailing address and phone number via our customer contact form. If you would like to verify your ownership/mailing information, please contact your authorized dealership or Ski-Doo Customer Service and we'll be glad to help.

Please get in touch with any authorized Ski-Doo dealership so they can verify if there are any open safety bulletins or recall notices on your Ski-Doo using your VIN. However, all written communications regarding safety/recall notices are generally sent to the registered owner of the vehicle. If you would like to verify your ownership/mailing information, contact your authorized dealership, they will happily assist you.

You can obtain a safety recall clearance letter for your imported US Ski-Doo product through an authorized Ski-Doo dealership in Canada by providing them with the following information: proof of purchase or ownership, mileage or hours on the vehicle, your complete mailing address and phone number and your vehicle’s VIN. Please note that there may be a processing delay for this service; contact your dealer so they can give you all the details.

Please be aware that BRP only recommends XPS lubricants since they're specifically engineered for your Rotax-powered Ski-Doo snowmobile. If you cannot find the recommended XPS lubricant, feel free to consult your Owner’s Manual for further specifications. However, please remember that damage caused by oil, which is not suitable for your Ski-Doo's 2-stroke engine, may not be covered by the BRP limited warranty. You can always check out the Parts & Maintenance section on our website or your Operator’s Guide for more information!

Please note that some dealerships may recommend additional maintenance depending on your region and local conditions. Feel free to contact your dealership, they will be more than happy to discuss any questions/concerns you may have. And, don't forget, they're the ones who are most familiar with your local terrain, vehicle history and riding style!


For more details on fuel requirements, please check out your Operator’s Guide or the fuel cap itself.

Check out the Troubleshooting section in your Operator’s Guide for more information or feel free to contact your authorized BRP dealership with any questions you may have and they'll be glad to help.

Please note that wear items are machine parts that will need to be replaced after a certain amount of time (even when an item is used correctly and has had proper maintenance). Here are a few examples of wear items: filters, gaskets, brakes, light bulbs, etc. If you’re unsure if a certain part is considered a wear item, check your Operator’s Guide or reach out to your authorized Ski-Doo dealership, they'll be happy to answer all your questions!

We recomment that you use our XPS cleaning products for all your Ski-Doo's surfaces as they do not damage any wax protection. Please take a look at the full range of XPS products in the Parts & Maintenance section here.

We understand that properly storing your Ski-Doo is highly important! Please refer to the Storage section in your Operator’s Guide for proper storage requirements or feel free to contact your authorized BRP dealership for more assistance.

JU NEVOJET MË SHUMË NDIHMË?

Ende keni pyetje? Ekipi ynë i ekspertëve të kujdesit ndaj klientit është gati për t'ju ndihmuar!