Vendlindja : Banff, Alberta

Slita aktuale : 2020 Freeride 165, 2019 Summit SP 165

NDIQENI NË RRJETE SOCIALE

Pasioni

Unë jam një skiator profesionist, një peshkatar i zjarrtë i mizave, dashnor i bërjes së byrekut dhe vendosjes së qëllimeve. Më pëlqen të shtyj veten, të testoj aftësitë e mia dhe të kaloj kohë në male.

 

 

Puna

Përhapja e stokut dhe përfaqësimi i sponsorëve të mi.

 

Më argëtuesja

Sezonin e kaluar gjetëm një zonë afër shtëpisë. Kishte rënë aq shumë borë saqë ishte fjalë për fjalë shumë e thellë për të skijuar. Ishte motorri më i thellë që kam pasur ndonjëherë. Ishte aq shumë përmbysje e kokës saqë mezi pashë dritë gjatë gjithë ditës!