Vendlindja : Revelstoke, British Columbia

Slita aktuale : Summit X w/Expert 165 3.0 SHOT Red, Summit X w/Expert 165 3.0 SHOT Black

NDIQENI NË RRJETE SOCIALE

Pasioni

Më pëlqen të eksploroj dhe të gjej zona të reja për të hipur, dhe sa më teknike për t'u futur, aq më mirë. Të kesh një varg të tërë malor me vete dhe me disa miq për të luajtur, është e vështirë të mposhtet. Në jashtë sezonit kur nuk jam larg punës, godas papastërtitë dhe bëj shumë çiklizëm enduro, peshkim dhe biçikletë malore.

 

Ngasjet

Unë jetoj në Revelstoke dhe ngas nëpër malet që rrethojnë qytetin. Më pëlqen sfida për të thyer gjurmët në pluhur të thellë dhe për të bërë rrugën time nëpër pemë teknike të pjerrëta me shpërblimin e disa këndeve alpine të lojërave.

 

Pajistjet

Unë kam veshur Ski-Doo helium Pajistjet për shumë vite. Atje Helium 50 funksionon mbresëlënës dhe është vërtet i fortë dhe i papërshkueshëm nga uji. Dorezat Highmark OutDry kanë qenë gjithashtu joreale, me qëndrueshmëri të madhe – perfekte për ngasje agresive malore.

 

Puna

Unë bëj disa udhëzime për Carl Kuster në CKMP dhe bëj pak udhëzime nga vendi im në Revy në www.logchalet.com. Por mendoj se puna ime "e vërtetë" është peshkimi komercial në ishullin Vancouver, B.C.

 

Më argëtuesja

Është e vështirë pasi ka pasur shumë ditë të mira. Sezonin e kaluar në fillim të marsit, ne patëm një ditë epike që kaluam 140 km në një ngasje e që ishte fantastike.