Vendlindja : Grew up in Rocky Mountain House, Alberta. I’ve lived in Revelstoke, BC for the last 15 years.

Slita aktuale : 2022 Ski-Doo Summit X with Expert Package 850 E-TEC Turbo 165

NDIQENI NË RRJETE SOCIALE

Pasioni i saj për udhëtimin është i vështirë për t'u përputhur. Me një thënie të tillë si: "Prisje deri sa të vdesësh", e endur në personalitetin e saj, është e lehtë të kuptosh pse. Kur rritesh në hijet e maleve shkëmbore kanadeze si Nadine Overwater, ka kuptim. Kur ajo nuk është jashtë për të eksploruar malet me motorr ose biçikletë malore, ajo nuk lufton zjarret dhe kënaq shijet e saj si një ushqimore e vetë-emëruar. Nëse je me fat që të kalosh sado pak kohë me ambasadoren Nadine Overwater, ke dy gjëra të garantuara: 1- Do të mësosh diçka. 2 – Do të shijoni çdo sekondë të tij. Njihuni pak më mirë me Nadinën.

Lloji i preferuar i terrenit për të hipur: Më pëlqen terreni "i veçantë" - nëse kjo është një gjë. Natyrisht, këtu në Revy është gjithmonë shumë i varur nga moti, por nëse ka shumë larmi, atëherë unë jam i interesuar! Goditje të vogla anësore dhe poppers dhe rihyrje të çuditshme ose goditje me rrota gjithmonë e bëjnë ditën më argëtuese!

 

Cila është puna juaj "e rregullt"? Unë jam një pylltar. Unë zotëroj një kompani kundër zjarrit dhe bëj konsulencë të ndryshme pyjore.

 

Interesat dhe hobi jashtë lëvizjes me borë: çiklizëm malor dhe ushqim

 

Çfarë do të thotë për ju ajo ndjenjë Ski-Doo? Ato momente larg mendimeve të “jetës reale” që po na infektojnë gjithë ditën çdo ditë.

Çfarë ju motivon të jeni Ambasador? Të qenit model për brezin e ri është shumë shpërblyese për arsye të dukshme - tregojuni atyre se çfarë është e mundur dhe përpiquni t'i largoni nga stigma jo e shëndetshme e "bukurisë fizike". Është gjithashtu shumë shpërblyese të jesh në gjendje të jesh model për gratë më të vjetra - t'u tregosh atyre çfarë është e mundur - por në një nivel tjetër... nëse kujdesemi për trupin dhe shëndetin tonë, nuk duhet të ndalemi kurrë copëtimi (derisa të ngordhni, atëherë ka mbaruar). Mendoj se kjo është arsyeja pse ne themi, "Prish deri sa të vdesësh!"

 

Modeli i preferuar Ski-Doo i të gjitha kohërave: Deri më tani, kam qenë shumë i kënaqur me edicionin e ekspertëve

 

Qe sa kohë ngisni një motorr dëbore? Prej kur fillova të ecja! Ne ishim fëmijë shumë me fat dhe gjithmonë kishim lodra për të hequr qafe dhe për të çmendur fqinjët.

 

Cila është argëtimi më i madh që keni pasur ndonjëherë në një motorr? Kush në botë mund ta përcaktojë këtë moment? Për të qenë i sinqertë, janë ato ditë me presion të ulët kur nuk po përpiqem të ndjek Rob Alford-in në një gropë të braktisur nga perëndia në një "zonë të re". Kur jam jashtë me miq dhe mund të shijoj gjërat e thjeshta.

 

Momenti im më i sikletshëm në një motorr është… Unë nuk mendoj se kam pasur një të tillë - më falni. Të paktën asgjë nuk jam i gatshëm të pranoj publikisht ;)

 

Kënaqësia ime fajtore është… Më pëlqen një koktej i mirë pas një dite të gjatë ngasje.

 

Një artikull apo aksesor i domosdoshëm për çdo udhëtim? Parë

 

Cili është vakti juaj i preferuar në një motorr (ndalesë në shtigje, recetë për tenxhere me muff, etj.)? Nuk mundet djathi i pjekur në skarë nga paneli i vjetër anësor i paninit

 

SHV aktual (automjet transportues me sajë): Toyota Tundra me një kuvertë të sheshtë të ndërtuar me porosi

 

Sezoni i preferuar: Të gjithë!! Prandaj e dua Kanadanë :)

 

Ushqimi i preferuar: Nachos!

 

Destinacioni i ëndrrave të udhëtimit: Kjo po ndryshon vazhdimisht - aktualisht Grenlanda.

 

Çfarë ju pëlqen për BRP? Më pëlqen shumë përpjekje që ata bëjnë në Kërkimin dhe Zhvillimin e tyre dhe se si po i avancojnë vazhdimisht motorrat e tyre dhe po i bëjnë ato më të mira. Më pëlqen që ato janë prodhuar në Amerikën e Veriut. Më pëlqen që ata bëjnë të gjitha llojet e lodrave për të gjitha llojet e stinëve.