Vendilindja: Calmar, Alberta. Jeton ne Calgary, Alberta

Slitë aktuale: 2022 Ski-Doo Summit X me Expert Package 850 E-TEC Turbo 165

NDIQENI NË RRJETE SOCIALE

Thjesht përpiquni të gjeni një mënyrë për të ngadalësuar Michelle Salt. Do presim. Asnjë prej  aksidenteve me motorr nuk mund ta ndalonte atë. Që atëherë, gjithçka që ajo ka bërë është të bëhet e para femër kanadeze në snowboarder paraolimpike, ka konkurruar në dy lojëra paraolimpike, ka fituar 13 medalje të Kupës së Botës, ka konkurruar si modele fitnesi, ka ndihmuar në pionierin e sportit Adaptive Wake Surfing, ka fituar dy medalje argjendi kombëtare në surfing.  dhe zbuloi një pasion për atë ndjenjë Ski-Doo. Këtu ka më shumë për Michelle Salt.

Lloji i preferuar i terrenit për të hipur: Më pëlqen të kaloj në vendin e pasëm të pes me terrene të ndryshme si pemë dhe lojë me birila

 

 

Cila është puna juaj "e rregullt"? Unë jam përfaqësues i Lëvizjes Mjekësore të Pediatrisë

 

Interesat dhe hobi janë ngasja e motorrave të dëborës

Çfarë do të thotë për ju ajo ndjenjë Ski-Doo? Do të thotë që unë mund të eksploroj dhe vlerësoj vendin e pasëm me ekuipazhin më të mirë, ndërkohë që kaloj një kohë të mirë dhe e shtyj veten të përparoj në motorr.

 

Çfarë ju motivon të jeni Ambasador? Duke i vërtetuar vetes se të qenit një i amputuar mbi gju nuk duhet të më ngadalësojë ose të më pengojë të dal atje dhe t'i tregoj botës se çfarë jam në gjendje të bëj.

 

Momenti i preferuar Ski-Doo i të gjitha kohërave: Ishim në Golden, BC, dhe një grup zonjash sapo na ishin bashkuar në East Quartz. Isha duke hipur, duke bërë gjërat e mia, duke u fokusuar në mbajtjen e kodrës sime anësore dhe kur zbrita, njëra nga vajzat më pyeti se si e bëja këtë. Fillova të shpjegoja saktësisht se çfarë më kishin treguar Nadine Overwater dhe Ashley Chaffin (momenti i rrethit të plotë), dhe kjo më bëri të vlerësoja vërtet njerëzit e mahnitshëm në këtë industri që kishin marrë kohë për të më treguar rrugën dhe për të inkurajuar përparimin tim.

 

Qe sa kohë keni ngasur një motorr dëbore? 3 sezona, duke shkuar në të katërtin tim

 

Cili është argëtimi më i madh që keni pasur ndonjëherë në një motorr? Unë gjithmonë kënaqem më shumë sa herë që jam në motorr. Unë jam si një fëmijë në një dyqan ëmbëlsirash që eksploron zona të reja dhe ndez motorrin tim në mëngjes! Fjalë për fjalë, çdo udhëtim është udhëtimi më i mirë!

 

Momenti im më i sikletshëm në një motorr është… Oh, ka shumë, por do të thosha se shëtitja ime e fundit e sezonit, humba anën, kalova hekurat dhe motorri im pjesërisht më përshkoi. Miqtë e mi duhej të më nxirrnin nga poshtë. Për fat, isha mirë, por një mësim i madh përulës.

 

Kënaqësia ime është: Roku i viteve '70 dhe qumështorja Una

 

Një artikull apo aksesor i domosdoshëm për çdo udhëtim? Çanta ime e Ski-Doo. Të mos kesh ushqime në kodër do të ishte e tmerrshme (do të isha i uritur dhe kjo nuk është argëtuese për askënd) dhe sigurisht, është mirë të kesh atë paqe mendore duke e ditur se jam plotësisht i pajisur nëse më duhet të kaloj natën në fshat. .

 

Cili është vakti juaj i preferuar në një motorr? Mishi i lopës me siguri!

 

Aktual SHV (Mjet transportues me sajë): 2021 Chevy Colorado

 

Skuadra e preferuar sportive profesionale: Calgary Flames

 

Sezoni i preferuar: Mendoj se kjo është një pyetje trike

 

Ushqimi i preferuar: Sushi

 

Destinacioni i ëndrrave të udhëtimit: Afrika e Jugut ose Islanda

 

Çfarë ju pëlqen për BRP? Gjithçka! Njerëzit, produkti dhe çfarë përfaqëson kompania.