Vendlindja : Near Houghton, MI in the Upper Peninsula of Michigan

Slita aktuale :  Backcountry X-RS 850 146,  Summit X 850 154

NDIQENI NË RRJETE SOCIALE

Pasioni

Më pëlqen të kaloj sa më shumë kohë në vendlindje. Të qenit jashtë dhe të eksplorosh vende të reja janë gjërat e mia të preferuara për të bërë. Djali im, Waylon, dhe qeni ynë, Indy, bashkohen në aventura. Në muajt e verës, biçikleta në tatëpjetë dhe kampingu janë mënyra argëtuese për të shijuar jashtë. Unë zotëroj Keweenaw Snow Expeditions; ne jemi të specializuar në akademite e drejtimit të udhëtimit dhe të hipur me motor dëbore. Pra, udhëtimi me dëborë në vendlindje, drejtimi, stërvitja dhe kampet dimërore më mbajnë të zënë në dimër. Aventurat e dimrit variojnë nga këtu në U.P. në malet në perëndim. Të jesh në një motorr dëbore është një nga ndjenjat më të mira në botë. Akademitët udhëzuese dhe stërvitore të vendit më nxjerrin me motorr në dëborë pothuajse çdo ditë në dimër. Më pëlqejnë sfidat dhe shpërblimet që sjell jeta në natyrë dhe në mal. Mirë për shpirtin.

 

Ngasjet

Më pëlqen të kaloj në vendin e pasëm të U.P. të Miçiganit. Terreni ndryshon pak këtu, nga rrugët e prerjeve të pyjeve në livadhe e deri te drurët e pjerrët. Në zemrën time malet do të kenë gjithmonë një vend të veçantë. Për mua, këtu është ngasja e vërtetë. Përpiqem të bëj sa më shumë udhëtime nga perëndimi në shtetet malore sa të mundem në një sezon. Idaho, Kolorado dhe Wyoming janë vende të mrekullueshme për të kaluar kohë në male.

 

Pajistjet

Më pëlqen kostumi me një pjesë Helium për veshjet e sipërme për shkak të aftësisë për të mbajtur borën dhe të ftohtin jashtë. Dorezat OutDry Highmark janë të shkëlqyera për ngasje në mal dhe në mal. Veshje të tjera të sipërme të zgjedhura do të ishin xhaketa Helium 50 dhe pantallonat e larta për ato ditë jashtëzakonisht të ftohta.

 

Puna

Unë zotëroj një kompani betoni dhe peizazhi. Puna verore për mua konsiston në projekte konkrete, funksionim të pajisjeve të rënda, punë në tokë, peizazh dhe punë pyjore. Në dimër, Keweenaw Snow Expeditions më mban të zënë në Akademitët e ngasjes në dëborë duke udhëzuar, filmuar dhe stërvitur.

 

Më argëtuesja

Uji duke kapërcyer majën time pas varkës së mikut tim, duke kërcyer nga pas si një ski jet për rreth 12 milje gjatë verës është gjithmonë një kohë e mirë. Të qenit jashtë me motorr në një ditë të mirë pluhuri me miqtë tuaj është e vështirë për t'u mundur. Më pëlqen të kaloj kohë në male. Sa herë që mund të jem jashtë në dëborë, po buzëqesh nga veshi në vesh. Gjëja që më pëlqen më shumë te motorrat e borës është shoqëria dhe puna ekipore që përfshihet që çdo udhëtim të ecë pa probleme. Miqësitë dhe marrëdhëniet që krijohen nga ndarja e atij një pasioni - motorrat e dëborës.