Vendlindja : Wainfleet, Ontario

Slita aktuale : 2021 Renegade X-RS 850

NDIQENI NË RRJETE SOCIALE

Sfondi

Nëse pyet Corey Jinks, ai do t'ju thotë se ka qenë duke hipur në motorr dëbore për aq kohë sa ka marrë frymë. Ne do ta pranojmë fjalën e tij! Ai rrafshon jetën për sportin. Nëse nuk na besoni, mund të pyesni gruan e tij e cila e pranoi me kënaqësi unazën e saj të fejesës në një udhëtim të paharrueshëm në Quebec. Çfarë tjetër do të prisni nga një djalë që rendit destinacionin e tij të ëndrrave si "Pastranaland!" Këtu ka më shumë për Corey Jinks.

 

Pasioni

Snowmobiling padyshim ka përparësi në muajt e dimrit, por më pëlqen të shkoj në dëborë sa herë që është e mundur. Vera është e mbushur me shumë golf, wakeboarding, xhiro në Outlander dhe sa më shumë kohë për ndenjëse në Sea-Doo.

 

Ngasjet

Duajnë shtigjet e ngushta dhe të përdredhura nëpër pyll me ndryshime lartësie. Asgjë si shtyrja e motorrit dhe përdorimi i saj në kapacitetet e saj të plota.

 

Një artikull apo aksesor i domosdoshëm për çdo udhëtim?

Devijimi i duhur i erës është i domosdoshëm!

 

Puna

Unë jam një përfaqësues i shitjeve për një kompani udhëheqëse të kuarcit dhe sipërfaqeve të ngurta me bazë në Niagara.

 

Më argëtuesja

Është e vështirë ta kufizosh atë në vetëm një herë. Çdo ditë në motorr është një ditë e mirë! Megjithatë, një moment që bie në sy: i propozova gruas sime në një udhëtim me motor dëbore në Quebec. Atë moment, nuk do ta harroj kurrë.