Vendlindja : Oulu, Finland

Slita aktuale : 2019 Freeride 850 E-TEC 146 and 2019 Summit X 850 E-TEC 154. For the upcoming season 2020 Freeride 850 E-TEC 146 and Summit X with Expert package 850 E-TEC 154.

NDIQENI NË RRJETE SOCIALE :

NDIQENI NË RRJETE SOCIALE

Përshkruani veten me 3 fjalë:

Mjekër, Boost dhe Rock'n roll (ishin 4 fjalë tashmë).

Si filloi interesimi juaj për motorr?

Edhe pse hipa në Rrëqebullin e vjetër dhe Ockelbos të gjyshit tim që në moshën 5-vjeçare, nuk më interesonte fare të lëvizja me borë. Unë kam pasur disa motocross që atëherë dhe kuptova se ishte shumë më interesant motorsporti gjatë gjithë vitit kur isha më i ri. Më pas bleva motorrin tim të parë të dëborës me dëshirë në vitin 2013. Ishte një motorr shtegu, por ishte ende në rregull jashtë shtigjeve. u lidha. Sezonin tjetër bleva një motorr të re për dëborë të thellë dhe jam ende në të njëjtin udhëtim. Ende i tëri. Nuk kthehet më kurrë.

Përshkruani atë ndjenjë Ski-Doo:

Bora që fluturon mbi kapuç duke mbushur helmetën tuaj duke bllokuar shikimin tuaj në një zbritje (gjë që nuk ndodh shumë shpesh aty ku jetoj). Të bësh vazhdimisht dhe të harrosh gojën është e hapur kur buzëqesh vesh më vesh. Kur përkrenaren tuaj bie një tufë dëbore, ju merrni një kafkë, duke ju bërë të kolliteni fort... Nuk ka rëndësi pasi kjo ndjenjë Ski-Doo është shumë përtej çdo gjëje tjetër.

Cila është "puna juaj e vërtetë?"

Unë jam një përgjegjës instalimi dhe bashkëpronar në një kompani që prodhon dhe instalon shenjat e trafikut dhe pajisjet e sigurisë në trafik.

Kush e përbën ekuipazhin tuaj tipik të ngasjes?

Mundohem të kaloj me sa më shumë grupe të ndryshme që të mundem. Meqenëse të gjithë kanë zakone dhe rutina të ndryshme, nuk bëhet e mërzitshme. Është interesante të shihet se si njerëzit përdorin metoda të ndryshme për të bërë të njëjtat gjëra në mënyra shumë të ndryshme. FYI: Ne udhëtojmë disa qindra km sa herë që duam të gjejmë borë të thellë. Dhe zakonisht ende nuk është mjaft e thellë.

Vendi i preferuar për ngasje?

Shumë… vetëm për të përmendur disa: Pemberton, BC dhe Riksgränsen Suedi

Vend ëndërr për të hipur?

Kili do të ishte një vend i freskët për të hipur në mes të verës.

Përshkruani ditën tuaj të përsosur në dëborë:

Referojuni "Përshkruani atë ndjenjën e Ski-Doo:" Me një shtesë të daljes herët kur lind dielli dhe kthimit të të gjithëve të sigurt në kabinë vonë në errësirë ​​me pikën e fundit të karburantit të mbetur. Sauna me disa pije vulos mbrëmjen.

Kur nuk jam në dëborë, me shumë mundësi do të më gjeni:

Në shtëpi i shtrirë në dysheme duke qeshur me vajzën time ose në dyqan duke shtypur sajat ose kamionin tim.

Cili është aksesori juaj i domosdoshëm për Ski-Doo-n tuaj?

Një hotpot me siguri! "Nuk je ti kur je i uritur" Nga një katalog Ski-Doo, duhet të jetë çanta e re e, e papërshkueshme nga uji, LinQ.

Cila është një risi që dëshironi të shihni në një motorr që nuk ekziston aktualisht?

Nuk mund ta zbulojë ende. Dikush mund të më vjedhë risinë.

Vakti i preferuar i shtegut apo malit apo vendi për të ngrënë?

Thellë në pemë në mes të hipur një drekë të shpejtë direkt nga një hotpot. Zakonisht vetëm një sallam i nxehtë me shumë mustardë.

Cila është kënga/artisti i parë që shfaqet kur hipni në kamion?

Kryesisht vetëm një kanal radioje i rastësishëm, por sa herë që dëgjoj ndonjë metal të mirë të vjetër të rëndë, e kthej dorezën deri në të djathtë.

I famshëm apo person me të cilin do të dëshironit më shumë të udhëtoni?

Unë kam pasur një shans për të hipur me shumë, por do të ishte mirë të hipja me pjesën tjetër të ambasadorëve të Ski-Doo në zonat e tyre të preferuara të ngasjes.