Vendlindja: Sicamous, British Columbia

Slita aktuale: Samiti X me paketën e ekspertëve

NDIQENI NË RRJETE SOCIALE

Pasioni

Garat me motorr jashtë rrugës/MX/Hard-Enduro kanë qenë një pasion që kur babai im më bleu motoçikletën time të parë kur isha 3 vjeç. Ai më hyri në garën time të parë kur isha 9 vjeç dhe më çoi në Tulsa në 1994 për të konkurruar në Enduro ime e parë Ndërkombëtare Gjashtë Ditore (ISDE). Ngasja dhe gara me motoçikleta ishte një çështje shumë argëtuese javore familjare për dekada. Mësova shumë nga mami dhe babai im gjatë atyre viteve të hershme të garave. Unë kam ndërtuar një koleksion mjaft të madh motoçikletash gjatë 25 viteve të fundit dhe disa e quajnë pasionin tim një sjellje kompulsive. Unë kam disa biçikleta rrugore me koleksionist të mëdhenjë Grand Prix 2-stoke që janë ende argëtuese për t'u hipur. Më pëlqen gjithashtu të ndërtoj dhe të drejtoj kamionë të vjetër të nxehtë. E preferuara ime është ende Chevy Shortbox i vitit 1978 që ndërtova kur isha 18 vjeç. Dhe Ford-i im Roush Supercharged i vitit 1970 sigurisht që është në gjumë. Por unë po parashikoj që Ford i vitit 68 me Twin 66 Aerochargers në 5.0 Coyote mund të jetë një grusht dhe jashtëzakonisht argëtues!!! Hmmmmmm….

 

Ngasja
Ne jemi shumë me fat në CKMP. Gjeografikisht, ju mund të zgjidhni 10 zona për ngasje brenda 30 minutave dhe pavarësisht nga bora dhe kushtet e motit, mund të gjeni terrene të ndryshme me një sërë veçorish për t'u argëtuar.

Pajisjet

Më pëlqen të vesh pantallonat Helium 50 dhe xhaketën Helium 30. U deshën vite për të gjetur recetën e përsosur, kështu që unë jam rehat gjatë gjithë ditës dhe e bëj të mos ekzistojë mjegullimi i syzeve. Unë e përdor këtë recetë për 20 vjet. Unë mbaj gjithashtu dorezat e malit Ski-Doo – në fakt të gjithë udhëzuesit tanë në CKMP i veshin këto doreza sepse ato me të vërtetë funksionojnë më mirë në mjedisin tonë. Unë ende mbaj të njëjtat syze Oakley që kisha nga ditët e Blair Morgan Racing Team (kam ende një duzinë korniza dhe jam deri në 20 lentet e mia të fundit!).

 

Puna

Dy jetë më parë isha një mekanik motoçikletash në servisin e prindërve të mi. Pas kësaj kalova shtatë vjet duke garuar profesionalisht me Blair Morgan, dhe që nga viti 2008 CKMP ka qenë puna ime. Megjithatë... po dëgjoj se puna ime e vetme në CKMP është t'i jap stafit tim lista pune të pamundura dhe bezdisëse, të cilat ata disi i kryejne për mrekulli.

 

Më argëtuese

Me siguri, sezoni i snocross 2005. Ky ishte viti i fundit i përbindëshave të vërtetë të snocross dhe nuk ka asgjë tjetër si ai. Përgjigja e mbytjes ishte aq brutalisht e shpejtë, saqë nëse do të ishe i pakujdesshëm, do të ishe menjëherë në telashe dhe do të mësoje një mësim të vështirë. Sa i përket ngasjes në vend, gjithmonë duket se ka një kulm të ri që tejkalon vitin e kaluar.