Makina me dëborë nuk ka të bëjë vetëm me shtypjen e mbytjes - ka të bëjë me momentet dhe kujtimet e krijuara me njëri-tjetrin që na bashkojnë si familje dhe miq. Kur ndajmë pasionin tonë për aventurën e dimrit, ai na bashkon si një komunitet i tërë. Seria Ski-Doo Generations zbulon se si kalorësit tanë po ia përcjellin gjeneratës së ardhshme pasionin e tyre për aventurën e dimrit.

JEREMY & LENA MERCIER

MEGAN & PATRICK BRODEUR

CARL, SHELLEY & CARVER KUSTER