Mirëmbajtje

Çdo përfaqësi e autorizuar e Sea-Doo do të ofrojë me kënaqësi shërbim/ punë garancie për Sea-Doo-n tuaj. Ju mund të përdorni lokalizuesin tonë online për të gjetur një më të afërt me ju.

Ju mund të gjeni orarin e mirëmbajtjes për Sea-Doo tuaj në udhëzuesin e operatorit tuaj. Mos harroni se versionet dixhitale të guidave të operatorit mund të gjenden këtu.

Ju lutem kontaktoni tregtarin tuaj të autorizuar Sea-Doo; ata me kënaqësi do t'u përgjigjen të gjitha pyetjeve tuaja teknike në lidhje me produktet BRP dhe aksesorët. Ju mund të përdorni lokalizuesin tonë online për të gjetur një më të afërt me ju. Nëse kërkon ndihmë të mëtejshme, ndjehu i lirë të kontaktosh Me Shërbimin e Klientit Sea-Doo. Ne do të jemi më se të lumtur për të ndihmuar!

Ju mund të gjeni versionet dixhitale të udhëzuesit të operatorit këtu. Ju gjithashtu mund të blini versione hard-copy nga përfaqësia juaj e autorizuar Sea-Doo. Vetëm pyeti herën tjetër që do t'i vizitosh dhe ata do të të drejtojnë në drejtimin e duhur!

Ju lutem kontaktoni një përfaqësi të autorizuar BRP nëse keni pyetje të garancisë Sea-Doo. Ju mund të përdorni lokalizuesin tonë të shitjeve online për të gjetur një pranë jush dhe ata me kënaqësi do t'u përgjigjen të gjitha pyetjeve tuaja.

Shikoni seksionin e Pronarit të sitit tonë për hollësi rreth shërbimit të zgjeruar të B.E.E.S.T. Përndryshe, tregtari juaj i autorizuar Sea-Doo është një burim i madh që mund t'ju ofrojë të gjitha detajet që ju nevojiten.

Po! Garancia do t'i transferohet automatikisht pronarit të ri të ujorit.

Po, çdo shitës i autorizuar i Sea-Doo do të jetë më se i lumtur t'ju ndihmojë me të gjitha shqetësimet tuaja të garancisë. Ju mund të përdorni lokalizuesin tonë online për të gjetur një më të afërt për ju.

Jo. Transporti për në dhe nga përfaqësia nuk mbulohet nën garancinë e fabrikës dhe është përgjegjësi e pronarit.

Është e mundur që pjesa e riparuar/e zëvendësuar të mos jetë mbuluar nën kujdes nëse dështimi i pjesës nuk konsiderohej të jetë shkaktuar nga një defekt prodhues ose nuk është mbuluar nga garancia e kufizuar. Tregtarët e autorizuar janë plotësisht të trajnuar dhe mund të pamundësojnë, diagnostikojnë dhe përcaktojnë shkakun e dështimit. Të ndjehen të lirë për të lexuar më shumë rreth garancisë së kufizuar BRP në udhëzuesin e operatorit dhe të diskutojnë çdo pyetje që ju mund të keni me përfaqësinë tuaj të autorizuar BRP; ata do të të ndihmojnë me kënaqësi.

Ju lutemi të na dërgoni një provë të blerjes (p.sh., faturën e shitjes), orët e automjetit dhe adresën tuaj të plotë postare dhe numrin e telefonit nëpërmjet formularit tonë të kontaktit me klientin. Nëse dëshironi të verifikoni informacionin tuaj të pronësisë/postës, ju lutemi kontaktoni përfaqësinë tuaj të autorizuar ose shërbimin e klientëve BRP. Ata do të jenë të kënaqur për të ndihmuar.

Mund t'i shikoni të gjitha rikujtimet e sigurisë të botuara këtu.  Të gjitha komunikimet me shkrim në lidhje me njoftimet e sigurisë/rikujtimit në përgjithësi i dërgohen pronarit të regjistruar të automjetit. Ju lutem kontaktoni me ndonjë përfaqësi të autorizuar të Sea-Doo në mënyrë që të mund të verifikojnë nëse ka ndonjë buletin të hapur sigurie ose njoftime për rikujtim në automjetin tuaj duke përdorur VIN-in tuaj. Përveç kësaj, mund t'i shihni këtu të gjitha rikujtimet e botuara të sigurisë. Të gjitha komunikimet me shkrim në lidhje me njoftimet e sigurisë/rikujtimit në përgjithësi i dërgohen pronarit të regjistruar të automjetit. Nëse dëshironi të verifikoni informacionin tuaj të pronësisë/postës, kontaktoni përfaqësinë tuaj të autorizuar, ata do t'ju ndihmojnë me kënaqësi. 

Ju mund të merrni një letër të pastrimit të sigurisë për Sea-Doo tuaj nëpërmjet një përfaqësie të autorizuar duke u dhënë atyre informacionin e mëposhtëm: prova e blerjes ose pronësisë, orë në njësi, adresën tuaj të plotë postare dhe numrin e telefonit dhe VIN e automjetit tuaj. Ju lutem vini re se mund të ketë një vonesë përpunimi për këtë shërbim. Kontaktoni tregtarin tuaj që të mund t'ju japin të gjitha detajet!

Ju lutemi të jeni të vetëdijshëm se BRP rekomandon vetëm lubrifikantët XPS pasi që ata janë të inxhinierizuar posaçërisht për Sea-Doo tuaj të fuqizuar në Rotax. Nëse nuk mund të gjeni lubrifikantin e rekomanduar XPS, ndihuni të lirë të konsultoheni me Manualin e Pronarit tuaj për specifikime të mëtejshme. Megjithatë, ju lutem mos harroni se dëmi i shkaktuar nga nafta, i cili nuk është i përshtatshëm për motorin tuaj Sea-Doo, mund të mos mbulohet nga garancia e kufizuar BRP. Ju gjithmonë mund të kontrolloni seksionin Pjesë & Mirëmbajtje në faqen tonë të internetit ose Udhëzuesin e Operatorit tuaj për më shumë informacion! 

Disa tregtarë mund të rekomandojnë mirëmbajtje shtesë në varësi të rajonit tuaj dhe kushteve lokale. Ndihu i lirë të kontaktosh me përfaqësinë tënde. Ata janë ata që janë më të njohur me rrugët tuaja ujore lokale, historinë e automjeteve dhe stilin e kalërimit, dhe do të jenë më se të lumtur për të diskutuar çdo pyetje / shqetësime që ju mund të keni.

Për detaje mbi kërkesat e karburantit, ju lutem shikoni udhëzuesin e operatorit tuaj këtu.

Shikoni seksionin e Ekranit Dixhital të udhëzuesit të operatorit tuaj për më shumë informacion rreth dritave treguese ose kontaktoni përfaqësinë tuaj të autorizuar Sea-Doo me çdo pyetje që mund të keni. Ata do të jenë të kënaqur për të ndihmuar!

Artikujt e veshjes janë pjesë makinerish që duhet të zëvendësohen pas një kohe të caktuar (edhe kur një send përdoret në mënyrë korrekte dhe ka pasur mirëmbajtjen e duhur). Këtu janë disa shembuj të sendeve të veshjes: filtrat, gazketa, llamba dhe unazat e veshjes. Nëse nuk jeni të sigurt nëse një pjesë e caktuar konsiderohet një send i veshur, kontrolloni udhëzuesin e operatorit tuaj ose lidhuni me shitësin tuaj të autorizuar Sea-Doo; Ata do të jenë të lumtur t'u përgjigjen të gjitha pyetjeve tuaja!

Ne rekomandojmë që të mbani sipërfaqet e Sea-Doo-së tuaj dhe të përfundojë të duket si e re me produktet e pastrimit XPS të BRP- së. Hidhini një sy gamës së plotë që kemi në seksionin Pjesë & Mirëmbajtje këtu.

Ne e kuptojmë se ruajtja siç duhet e Detit-Doo është shumë e rëndësishme. Ju lutemi referojuni seksionit të Ruajtjes në udhëzuesin e operatorit tuaj për kërkesat e duhura të ruajtjes ose ndjehuni të lirë të kontaktoni përfaqësinë tuaj të autorizuar për më shumë ndihmë; Ata do të jenë të lumtur për të ndihmuar! Këtu mund të klikosh edhe për disa këshilla dhe truke për dimërim.

Rinovim/rishitje

Blerja e pjesëve dhe aksesorëve të vërtetë Sea-Doo mund të bëhet lehtësisht direkt me tregtarin tuaj të autorizuar ose nëpërmjet dyqanit tonë online. Ju lutem referojuni seksionit Accessories, Parts & Gear në faqen tonë të internetit.

Ju mund të gjeni udhëzime për një aksesor duke shkruar numrin e pjesës (SKU) ose emrin/fjalët kyçe të produktit në barin e kërkimit të faqes sonë të internetit. Ju gjithashtu mund të shikoni nëpër të gjitha fletët tona të udhëzimeve këtu!

Ju lutemi të kontaktoni me shitësin nga i cili keni blerë pjesën ose aksesorin; Do të të ndihmojnë me kënaqësi! Nëse keni blerë një pjesë ose aksesor nga dyqani ynë online, ju mund të kontaktoni partnerin tonë të përmbushjes KIBO në 877-412-7467.

Nëse keni ndonjë shqetësim për një pjesë ose pjesë të mbështetur, ju lutem kontaktoni direkt departamentin e pjesëve të përfaqësisë suaj. Do të jenë të lumtur t'ju ndihmojnë! Nëse është e nevojshme, ata gjithmonë mund të kontaktojnë departamentin e pjesëve të BRP për ndihmë të mëtejshme.

Ju mund të lidheni me shitësin tuaj të autorizuar Sea-Doo për të verifikuar nëse pjesët zëvendësuese janë në dispozicion për aksesorin tuaj dhe porositni direkt me to! Ata do të jenë të lumtur për të ndihmuar.

Po, nëse porositni pjesë/aksesorë nga dyqani ynë online, ato do t'ju dërgohen direkt. Megjithatë, BRP nuk mund të hedhë anije për kalorësit, kështu që nëse jeni duke porositur pjesë për riparim nëpërmjet tregtarit tuaj, ju do të duhet të diskutoni opsionet në dispozicion me ta.

Ju gjithmonë mund të kontrolloni seksionin e Aksesorëve në faqen tonë të internetit. Aty, mund të gjeni detaje rreth çdo aksesori dhe me cilin model janë të pajtueshme. Plus, përfaqësia juaj e autorizuar është vetëm një telefonatë larg. Ju gjithmonë mund të kontaktoni me ta nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me pajtueshmërinë; Ata do të jenë të lumtur për të ndihmuar!

Ndjehen të lirë për të marrë në kontakt me përfaqësinë tuaj të autorizuar BRP; ata do të jenë të lumtur për të ndihmuar pasi ata e dinë se ku të kërkojnë për pjesët vintage / të vjetëruara që BRP nuk mbart më.

Ju mund të gjeni informacion të përgjithshëm mbi promovimet dhe stimujt në dispozicion në zonën tuaj në seksionin Promotions të faqes sonë të internetit këtu! Përndryshe, tregtari juaj i autorizuar Sea-Doo do t'i përgjigjet me kënaqësi çdo pyetjeje që mund të keni në lidhje me kërkesat e disponueshmërisë dhe të përshtatshmërisë.

Ndihu i lirë të kontaktosh tregtarin tënd; ata duhet të jenë në gjendje të verifikojnë të gjitha promovimet dhe të diskutojnë specifikat me ju. Nëse ende keni nevojë për ndihmë, ju gjithmonë mund të kontaktoni Sea-Doo Customer Service dhe ne do të jemi më se të kënaqur për të ndihmuar!

Ju gjithmonë mund të flisni me përfaqësinë tuaj në lidhje me promovimin e ri. Ata mund të verifikojnë përshtatshmërinë dhe të kontaktojnë Direkt Sea-Doo për të kërkuar më tej.

Meqë BRP nuk mund të mbështesë importin/eksportin, ne ju rekomandojmë fuqishëm të blini një Sea-Doo në vendin e përdorimit të synuar. Kërkesat e sigurisë dhe mjedisit janë të ndryshme nga rajoni në rajon dhe garancia është e vlefshme vetëm në vendin e blerjes. Nëse keni ndërmend të importoni/eksportoni një produkt BRP, ju lutem kontaktoni një broker doganor për dokumentacionin dhe udhëzimet e kërkuara.

Ju lutem kontaktoni me përfaqësinë tuaj; Ata do të jenë të parët që do ta dinë se kur Doo-Deti juaj i ri do të dorëzohet. Sapo ta marrin, ata do të jenë në gjendje të vendosin një kohë për ty për ta marrë atë!

Mëso të ngasësh

Ju lutem shikoni seksionin Sea-Doo Life në faqen tonë të internetit; ju do të gjeni një ton të informacionit për kalorësit duke përfshirë ngjarjet, bloget dhe mjetet arsimore!

Mund të abonohesh tek email-et tona këtu! Nëse dëshironi të ç'regjistroni nga email-et Sea-Doo/BRP, thjesht kliko në butonin "ç'regjistrohu" në fund të email-it. Mos harroni se mund të na ndiqni edhe në rrjetet sociale (Instagram, Facebook, Twitter dhe YouTube).

Akoma nuk e ke gjetur atë që po kërkon?

Lidhu me ne!