What's new with Sea‑Doo

The next wave of fun is ready to ride!

Life on the water has never been better. With groundbreaking power, fresh innovations and more ways than ever to customize the perfect Sea-Doo Life experience, the 2024 Sea-Doo lineup cranks up the fun.

Iconic Spark Evolution

2024 Sea-Doo Spark and Spark Trixx

Fun and excitement burn brighter than ever with the 2nd generation of the Sea-Doo Spark. Fresh BRP innovations add more comfort, tech upgrades and improved control giving riders an exhilarating experience on every ride.

New Record-Setting Thrills

High-Powered Excitement

Supercharge your Sea-Doo experience with the all-new Sea-Doo Performance series. Featuring the 325-HP Rotax 1630 ACE engine - the most powerful PWC engine ever from a factory - in the RXP-X and RXT-X models. Plus, the GTR-X returns giving thrill seekers another gateway to the world of high-performance PWCs. The adrenaline pump never shuts off.

Customize the Adventure

A Sea-Doo is just the start of your next adventure. When you add one of our expertly curated accessory bundles, the moments only get more epic.

Spark for 2 Convenience Package - 90

Spark for 2 Convenience Package - 90

Spark for 2

Get more out of every adventure. Level up your Spark experience with added storage, more accessory options, easier boarding and more precise control.

 • swatch icon Sunrise Orange / Dragon Red
 • Engine icon Rotax® 900 ACE - 90 HP
Customize Yours
RXP-X RS Tech Package

RXP-X RS Tech Package 325

RXP-X 325

Enhance the ride advanced BRP technology. Soak in the sun with the epic sound from the 100-watt BRP Audio-Premium system. Add new dimensions to every adventure with high-tech app-enabled displays that let you customize the experience.

 • swatch icon Fiery Red Premium
 • Engine icon Rotax® 1630 ACE - 325 HP
Customize Yours
 • Couple enjoying a ride on a Sea-Doo Spark Trixx personal watercraft

  2024 Sea-Doo Watercraft

  Meet the new lineup of personal watercraft (PWC) that set the stage for incredible fun with versatility, functionality and record-setting performance.

 • Rider storing items in her Sea-Doo GTR personal watercraft storage bin

  New Accessories & Apparel

  Upgrade your riding experience with our new collection, featuring expertly crafted gear and apparel designed to make you stand out on the water.

 • Sea-Doo Pontoon Switch Limited 10.25" touchscreen display

  Connect With BRP Go! App

  Fully immerse in the Sea-Doo Life with the advanced BRP Go! App offering integrated navigation, chart plotting, tracking friends and more.

Come share your passion with us!

Aktivizoni peshkun!

Linja e zgjeruar e Fish Pro 2022 ofron mënyra më inovative për të ushqyer pasionin tuaj

Është një mënyrë jetese

Pavarësisht nëse peshkimi është një hobi i rastit apo ambicia e jetës suaj, Familja Fish Pro 2022 ka një udhëtim të pajisur në mënyrë perfekte për ju.

Zbuloni formacionin Sea-Doo 2022

Më shumë mënyra se kurrë për të jetuar Sea-Doo Life

 • Peshkimi me të gjithë aksesin

  Peshkimi me të gjithë aksesin

  Argëtim dhe shkathtësi e mahnitshme. Me Fish Pro Scout ju mund të kafshoni në ujërat lokale dhe ta shndërroni aventurën në argëtim familjar në një çast.

 • Për fanatikun e peshkimit

  Për fanatikun e peshkimit

  Fish Pro Trophy ofron veçori të peshkimit të nivelit të turneut të kërkuara nga peshkatarët në të gjithë botën që nuk e ulnin kurrë shkopin dhe bobinën e tyre.

 • E guximshme

  E guximshme

  Ngjyrat e shkëlqyera që bien në sy i shtojnë një nivel tjetër çdo udhëtimi. Bëni një deklaratë kudo që të shkoni me linjën Sea-Doo PWC 2022.

 • BRP SHKO!

  BRP SHKO!

  Zhyt veten në Sea-Doo Life me BRP GO! aplikacion dhe zbuloni më shumë në çdo udhëtim.

 • Mënyra të reja për të ngritur nivelin e jetës Sea-Doo

  Mënyra të reja për të ngritur nivelin e jetës Sea-Doo

  Ka më shumë mënyra se kurrë për të shtuar stilin tuaj dhe për ta çuar anijen tuaj ujore Sea-Doo në nivelin tjetër.

 • Duds të reja për përshtatjen perfekte

  Duds të reja për përshtatjen perfekte

  Zbuloni komoditetin dhe stilin e Sea-Doo Life. Përshtatja perfekte për çfarëdo mënyre që zgjidhni për të kaluar kohën në ujë.

Ka shumë më tepër për të zbuluar

Zgjatni emocionet përtej Sea-Doo dhe përjetoni atë që kanë për të ofruar markat tona të tjera të sporteve të fuqisë. Ka shumë kënde lojërash për të eksploruar për çdo kalorës (dhe xhiro)!