Touring

Vendosni eksploruesin tuaj të brendshëm

Koha e lirë dhe luksi i nivelit tjetër

Bëjeni relaksimin të vetmin pikë në axhendën tuaj. Me GTX, një ditë zbulimi në ujë nuk mund të ishte më e kënaqshme. Përjetoni rehati dhe komoditet - me stil!

Formacioni Sea-Doo Touring

GTX

2023

Një vështrim në GTX dhe do të kuptoni se është krijuar për të qenë më shumë se një udhëtim. Përzierja perfekte e rehatisë, performancës dhe vetëm sferës së duhur, është e vështirë të gjesh një arsye për përfundimin e udhëtimit.

GTX LIMITED

2023

Udhëtoni suprem me komoditetin, komoditetin dhe performancën e GTX Limited. Është standardi i platinit për luksin me fuqi të përshtatshme.

Udhëtoni me lehtësi

Komoditet i pakrahasueshëm

Çdo udhëtim është një mundësi për të përjetuar pasionin tuaj për Sea-Doo në një mënyrë të ndryshme. Familja GTX është ndërtuar me komoditet dhe kapacitet ruajtjeje që ju lejon të grumbulloni çdo aventurë që zgjidhni në çdo udhëtim.

Rehati e çmendur

Shkathtësia që ju përshtatet me një T

Platforma ultra e qëndrueshme GTX hap një shuplakë të larmishme që mund të hani në ujë. Me rehati prej pelushi për udhëtime të gjata deri te ndenjëset modulare për një piknik lundrues ose relaksim, është pjesa juaj e parajsës.

Udhëtimi juaj. Rruga juaj

Enderroje. Ndërtoje atë. Ngasin atë.