Rikrijim

Ndizni aventurën

Gjithçka argëtuese nën diell

Ripërcaktoni argëtimin e verës dhe kohën e kaluar me njerëzit tuaj të preferuar jashtë në ujë. GTI ka komoditetin dhe funksionalitetin që ju nevojitet për ditët e pafundme të thithjes së rrezeve - do të notoni në lumturi.

Formimi i rekreacionit Sea-Doo

GTI

2023

Platforma GTI krenohet me aftësi të gjithanshme që zgjerojnë horizontet tuaja në ujë. Pavarësisht nëse dita juaj përbëhet nga kalërim i gjallë, sporte tërheqëse, peshkim apo thjesht lundrim, GTI gjithmonë siguron që përvoja juaj të jetë spektakolare.

GTI SE

2023

GTI SE përforcon aventurën me më shumë komoditet, më shumë rehati dhe një sistem tingulli që e çon argëtimin e familjes në ujë në nivelin tjetër.

Mos lini pas asnjë argëtim

Paketoni më shumë në çdo udhëtim

Me një ndarje telefoni të papërshkueshëm nga uji dhe 159 L hapësirë ​​ruajtëse, ju mund të paketoni sa më shumë ose aq pak sa dëshironi për ditët tuaja në ujë. Kjo është gati dyfishi i kapacitetit të ruajtjes së konkurrencës!

Një me ujin

Platformë GTI e sigurt, por lozonjare

Shkathtësia e fundit në ujë, platforma e avancuar GTI është kombinimi ideal i qëndrueshmërisë dhe shkathtësisë duke u dhënë kalorësve trajtim të parashikueshëm dhe emocione të mëdha nga i njëjti mjet ujor.

Udhëtimi juaj. Rruga juaj

Enderroje. Ndërtoje atë. Ngasin atë.