Performance

Bëje zemrën tënde të shpejtojë

I mbushur me fuqi

Nëse jeni duke kërkuar për një goditje krejt të re, keni ardhur në vendin e duhur. Linja e Performancës ofron fuqi, trajtim dhe kontroll të jashtëzakonshëm. Bëhuni gati për të ngritur adrenalinën.

Gara është në vazhdim

Mbushni çdo ambicie tuajën

RXP-X RS 300 APEX

I ndërtuar për të rritur çdo vrull të adrenalinës, RXP-X RS 300 Apex është anija ujore më e avancuar e performancës Sea-Doo deri më sot. Për ata që kërkojnë asgjë më pak se performancë premium, të klasit botëror në çdo aspekt.

Formacioni i performancës Sea-Doo

GTR

2023

Fuqia frymëzuese me një çmim të përballueshëm. GTR përmirëson lojën me 230 kuaj të ngarkuar dhe kontrollon me saktësi për të rritur ditët tuaja në ujë me më shumë emocione dhe emocione të forta.

RXT-X

2023

RXT-X kombinon një qëndrim me oktan të lartë me siguri dhe komoditet të jashtëzakonshëm, duke e bërë atë mjetin ujor të performancës në det të hapur.

RXP-X

2023

Kulmi i performancës personale të garave të mjeteve ujore për kalorës që duan të shtyjnë kufijtë e tyre aq fort sa i shtyjnë ato të makinës.

Përshpejtim i pastër

Shpejtësia që do t'ju marrë frymën.

Tre paraqitje të ndryshme të performancës së fuqishme me raport mbresëlënës fuqi-peshë dhe veçori të frymëzuara nga gara.

Blloqe në çdo udhëtim

Besimin. Kontrolli. Rehati.

Sulmoni ujin me kontroll të plotë me dizajne të përqendruara te performanca dhe me në qendër kalorësit. Dhe duke mos lënë asgjë për të dëshiruar kur bëhet fjalë për rehatinë në ujë.

Udhëtimi juaj. Rruga juaj

Enderroje. Ndërtoje atë. Ngasin atë.