Peshkimi Sportiv

Merreni me aventura

Peshko si profesionist

Lineup FishPro 2023 ka diçka për të gjithë. Mbështetuni edhe më shumë në eksitim falë dizajnit të fundit dhe veçorive specifike të peshkimit që do t'ju lejojnë t'i afroheni edhe më shumë veprimit.

Një FishPro për çdo aventurë

FISHPRO SCOUT

2023

Ushqeni pasionin tuaj për peshkimin duke kënaqur të gjithë familjen. E krijuar për peshkatarët e rastësishëm me një mënyrë jetese aktive, FishPro Scout është një përzierje ideale e peshkimit të përballueshëm dhe argëtimit familjar.

FISHPRO SPORT

2023

Një kombinim i eksitimit, shkathtësisë dhe pasionit të gjitha në një paketë të plotë. Eksploroni vende që më parë nuk ishin të disponueshme për zanatet tradicionale të peshkimit dhe përjetoni përshtatshmërinë e një prej mjeteve ujore më të gjithanshme në botë.

FISHPRO TROPHY

2023

Të apasionuarit pas anijeve ujore dhe fanatikët e peshkimit kanë ëndërruar për FishPro Trophy me veçori ekskluzive që mishërojnë në mënyrë të përkryer atë që do të thotë të hash, të flesh dhe të marrësh frymë peshkimi.

Peshkimi me të gjithë aksesin

Më shumë ujë. Më shumë peshk. Më pak sherr.

Në det të hapur, në breg ose ujë të ëmbël - nuk ka rëndësi. Modelet FishPro janë të pajisura për t'ju ndihmuar të kaloni më shumë kohë në peshkim dhe më pak kohë duke pastruar dhe përgatitur. Dhe të gjitha me një fraksion të kostos së një varke tradicionale peshkimi sportiv.

Keni nevojë për shpejtësi?

Një mënyrë më emocionuese për të peshkuar

Nuk do të gjeni një udhëtim më emocionues në vendin tuaj të ardhshëm të peshkimit. FishPro jo vetëm që do të argëtojë me udhëtime më të shpejta, por edhe dizajni unik, i ndërtuar me qëllim, ju afron më shumë me veprimin në ujë.

Me qëllim të gjithanshëm

Gati për çdo aventurë

Të dizajnuara me shkathtësi për entuziastët e peshkimit, modelet FishPro janë të pajisura me gjithçka që ju nevojitet për një ditë gjueti me peshk. Por ju do të keni gjithashtu shkathtësinë e integruar për të ndryshuar aventurën për të gjithë familjen.

Udhëtimi juaj. Rruga juaj

Enderroje. Ndërtoje atë. Ngasin atë.