Sporte tërheqëse

Udhëtoni një valë emocionesh

Ekziston një rrjedhë eksitimi sa herë që është WAKE. Është gjithashtu kampion i peshave të rënda kur bëhet fjalë për fanatikët e tërheqjes së skive në ujë dhe wakeboarding. Kapni jetën Sea-Doo!

Merr copëzën tënde

Komoditet i pakrahasueshëm

Tërhiqet si kurrë më parë

Qoftë nëse këpusni, bëni ski apo hipni në bord, çojini sesionet tuaja të tërheqjes në nivelin tjetër me veçoritë ekskluzive të modeleve WAKE të fokusuara në tërheqje, si "Modaliteti i skive", një shtyllë skish LinQ dhe rafti i bordit.

Ndizni atë

Besimin. Kontrolli. Rehati.

Sistemi audio Bluetooth 100 vat

Asnjë seancë e copëtimit nuk është e plotë pa bllokimet tuaja të preferuara. Sillni 100 vat tingull të pastër kristal në ujë me një sistem audio Bluetooth të instaluar në fabrikë. Plus, mbajeni telefonin tuaj të thatë me një ndarje telefoni të papërshkueshme nga uji.

Sea-Doo Formacioni i sporteve tërheqëse

Shpesh vendi i parë për të filluar aksesorizimin. Nga raftet aventureske për më shumë ngarkese, te shufrat mbështetëse të dritës që në ditë, madje edhe sistemet e altoparlantëve, mundësitë janë mirë, përmes çatisë. Bleni çatitë krah për krah tani!

Me opsionet për xhamat e përparme gjysmë, të plota ose të kthyera, ju mund ta pajisni automjetin tuaj për çdo mot ose stinë. Kompletet e fshirëseve dhe larëses madje i mbajnë të pastra xhamat e përparme në kushtet më të ndotura ose më të lagështa. Bleni xhamat e përparme tani!

Sigurojnë mbrojtje nga elementët, duke ju mbajtur ngrohtë në ditët e ftohta dhe janë lehtësisht të lëvizshme për verën e nxehtë. Bleni dyert krah për krah tani!

Siguroni mbrojtje në terrene të vështira, së bashku me montime për aksesorë të panumërt që ofrojnë më shumë kapacitet ngarkese ose ndriçim. Blini parakolpët krah për krah tani!

WAKE

2022

Merrni wakeboard, patinazh, sërf ose çdo gjë tjetër që mund të hipni në ujë. Falë veçorive ekskluzive të përqendruara në tërheqje si "Modaliteti i Skive", një shtyllë skish LinQ dhe Rafti i bordit, nuk ka asnjë mjet tjetër ujor që do të dëshironit të tërhiqeni pas.

WAKE PRO

2022

Modeli Wake Pro ofron udhëtimin më të qëndrueshëm në industri. Me hapësirë ​​shtesë për konfigurim, hipje të lehtë dhe një sistem serioz audio 100 W Bluetooth, këto modele nuk po bëjnë shaka.

Sea-Doo Aksesorë

Ripërcaktoni argëtimin