RXT-X

2022

Platforma e saj revolucionare, e kombinuar me sistemin Ergolock, maksimizon kontrollin në çdo kusht, duke vendosur një shirit të lartë për performancën e ujit të ashpër. Me motorin 300 kuaj fuqi, 60 mph (96 km/h) është vetëm disa sekonda larg.

Thith atë

Përzierja e përsosur e besimit dhe performancës

Sea-Doo RXT-X

Anija përfundimtare e performancës në det të hapur, e ndërtuar mbi një platformë revolucionare që ofron besim të lartë. RXT-X 300 është pjesë e barabartë e komoditetit, luksit dhe komoditetit - të gjitha të mbushura me adrenalinë.

Lojë, Ndryshuar

Motori më i fuqishëm në një Sea-Doo, ndonjëherë.

Motori Rotax 1630 ACE

Rotax® 1630 ACE™ - 300 është motori më i fuqishëm Rotax® ndonjëherë, duke ofruar efikasitet të lartë dhe përshpejtimin më të mirë në klasë me një faktor emocionues të mbingarkuar.

Çojeni performancën më tej

Bëhuni një me makinën

Kjo paketë e performancës përfshin X-sponsons për kafshimin në kthesat, sediljen garash me dy pjesë Ergolock, pykat me kënd të posaçëm të vendpushimit të këmbëve dhe modalitetin e nisjes për përshpejtim të përsosur.

Eksploroni paketat dhe specifikimet RXT-X

RXT-X 300

Avioni i fundit me performancë në det të hapur. RXT-X sjell 300 HP argëtim të mbushur me adrenalinë në çdo aventurë. Dizajni revolucionar i bykut dhe sistemi i ndenjëseve Ergolock ofrojnë kontroll dhe besim maksimal në çdo kusht.

 • 300 kuaj fuqi
 • Sistemi Ergolock™: Ndenjëse e ngushtë garash dhe pyka me kënd të këmbëve
 • byk ST3
 • Kontrolli i nisjes
 • Timoni me anim

RXT-X 300 Audio

Avioni i fundit me performancë në det të hapur. RXT-X sjell 300 HP argëtim të mbushur me adrenalinë në çdo aventurë. Dizajni revolucionar i bykut dhe sistemi i ndenjëseve Ergolock ofrojnë kontroll dhe besim maksimal në çdo kusht.

 • 300 kuaj fuqi
 • Sistemi Ergolock™: Ndenjëse e ngushtë garash dhe pyka me kënd të këmbëve
 • Byk ST3
 • Paketa e re e teknologjisë: BRP Audio - sistem premium & ekran i gjerë 7,8" me ngjyra të plota
 • Kontrolli i nisjes
 • Timoni me anim

RXT-X 300 Audio

Avioni i fundit me performancë në det të hapur. RXT-X sjell 300 HP argëtim të mbushur me adrenalinë në çdo aventurë. Dizajni revolucionar i bykut dhe sistemi i ndenjëseve Ergolock ofrojnë kontroll dhe besim maksimal në çdo kusht.

 • 300 kuaj fuqi
 • Sistemi Ergolock™: Ndenjëse e ngushtë garash dhe pyka me kënd të këmbëve
 • Byk ST3
 • Paketa e re e teknologjisë: BRP Audio - sistem premium & ekran i gjerë 7,8" me ngjyra të plota
 • Kontrolli i nisjes
 • Timoni me anim

Më shumë se një udhëtim

Është koha për të ëndërruar më shumë

E thjeshtë. I zgjuar. I përshtatshëm.

Aksesorët Sea-Doo janë mënyra e përsosur për të përmirësuar Sea-Doo Life me mënyra të thjeshta dhe të përshtatshme për të paketuar më shumë çdo ditë në ujë.

Ne kemi hartën

Shkruani vendndodhjen tuaj për të gjetur një tregtar pranë jush

JU MUND TË Pëlqejnë

RXP-X

2022

Anija përfundimtare e frymëzuar nga gara kombinon fuqinë, trajtimin dhe kontrollin si asgjë tjetër në ujë. Dhe me motorin Rotax 1630 ACE me 300 kuaj fuqi dhe përvojën revolucionare në bord, asgjë tjetër nuk do t'ju afrohet në kursin e vozës.

GTR

2022

Ky mjet ujor është një nga mënyrat më të lehta për t'u futur në skenën e artizanëve të muskujve. Ai vjen me një motor të fuqishëm të mbingarkuar Rotax 230 kuaj fuqi dhe tani është i pajisur me sistemin ekskluziv LinQ Quick-Attach për ngarkesat dhe sistemin audio Bluetooth 100 W.