Rec Lite

Nxit diçka të veçantë

Kompakt, por i fuqishëm, Spark i lehtë ka pikërisht atë që ju nevojitet për të nisur festën me një çmim që do të lundrojë në varkën tuaj. Drejtoni rrugën tuaj drejt momenteve të mira në valë.

Sea-Doo Spark

Mënyra më e lehtë për në ujë

Spark është krijuar për ta bërë ujin të aksesueshëm dhe argëtues për të gjithë! Është i lehtë dhe kompakt, duke e bërë të lehtë mbajtjen dhe tërheqjen. Sillni ato kthesa dhe kthesa!

Çmimi i përmasave argëtuese

Aventura që mund të përballoni

Argëtimi është më i përballueshëm se kurrë! Sillni në shtëpi mjetin lundrues më të lehtë dhe më efikas të karburantit në ujë për një çmim që tejkalon konkurrencën tonë. Shkëndija është e madhe në emocione dhe e lehtë për portofolin.

Pronësi pa mundim

Ne e mbajtëm të thjeshtë

Me madhësinë dhe dizajnin e tij kompakt, ruajtja e Spark është e lehtë pa u shtrënguar. Pesha e lehtë e bën të lehtë tërheqjen pas pothuajse çdo automjeti, duke e bërë atë plus një perfekt për çdo aventurë.

Mesatare, makinë me ujë të gjelbër

Eko-miqësore nga dizajni

Më pak gome. Spark është projektuar me një byk plotësisht të riciklueshëm dhe të qëndrueshëm Polytec. Mundësuar nga familja e motorëve Rotax 900 ACE, është gjithashtu anija ujore më efikase në karburant!

Sea-Doo Rec Lite Rreshtoj

SPARK

2022

Argëtues për t'u hipur dhe i lehtë për t'u tërhequr me shumicën e sedanëve, Spark është krijuar për të përfituar sa më shumë nga vera juaj në ujë.

SPARK TRIXX

2022

Spark TRIXX™ i veçantë i bën truket kaq të lehta dhe kaq argëtuese, saqë nuk do të dëshironi që dita të përfundojë.

Sea-Doo Aksesorë

Ripërcaktoni argëtimin