Është koha për të vepruar

The Pledge

Bashkohuni me BRP-në, anëtarët tanë të tjerë të ISMA-s dhe të gjithë komunitetin e mjeteve te dëborës — duke përfshirë Presidentin dhe CEO të BRP José Boisjoli — në marrjen e The Pledge për të ruajtur aksesin në terrenet tona të preferuara të lojërave dimërore dhe shtigjet e mjeteve te dëborës.

Që nga fillimi i sistemit të parë të shtigjeve me motor dëbore, sporti ynë është varur nga aksesi në tokat private dhe publike. Shkelja dhe kalimi i paligjshëm jashtë shtigjeve po kërcënon atë akses te motorave te dëbores. Kjo është arsyeja pse ne po u kërkojmë të gjithë drejtuesve tanë të pasionuar të qëndrojnë me ne dhe të marrin Pledge për të ngarë vetëm aty ku lejohet, në mënyrë që të sigurojmë që sporti ynë të vazhdojë të lulëzojë sot, dhe për brezat e ardhshëm të drejtusve.


THE PLEDGE

  • E kuptoj që kalimi i paligjshëm jashtë shtigjeve po mbyll aksesin për të gjithë automobilistët me borë dhe po rrezikon liritë tona të drejtimit. Kjo ka të bëjë më shumë se të drejtat e mia personale apo dëshirat e mia - kjo ka të bëjë me të mirën e të gjithë komunitetit.
 
  • Unë zotoj të largohem nga shtegu vetëm aty ku e di se është e ligjshme dhe e pranuar
    Unë premtoj të kontrolloj përpara se të largohem nga shtegu nëse nuk e njoh zonën
    Unë zotoj të mbroj aksesin për brezat e ardhshëm duke bërë gjënë e duhur
    Unë premtoj të mbroj aksesin duke inkurajuar ata me të cilët udhëtoj që të marrin gjithashtu Betimin

ÇFARË DO TË THOTË MARRJA E ZOTIMIT PËR AMBASADORËT TANË?

JASON RIBI

Drejtuesi i Lynx Backcountry nga British Columbia

"Jeta është një udhëtim i çmendur; mjeti e dëborës eshte arratisja ime. Kjo është arsyeja pse po marr Betimin për të respektuar kufijtë e hyrjes në tokë dhe për të ruajtur udhëtimin."

COLTON STURM

Drejtuesi i Lynx Trail nga Michigan

"Sporti i mjeteve te deborës siç e njohim varet nga aksesi në tokën publike dhe private. Respektimi i kësaj aksesi është mënyra e vetme për të ruajtur sportin që të gjithë e duam për brezat e ardhshëm."

BASHKOHUNI ME NE NE MARJEN E ZOTIMIT

NA NDIHMONI TË MBROJMË SHTIGJET DHE LOJRAT TONA DIMERORE