Rave

2024

Qoftë duke synuar një sukses në pistat e kryqëzimit të dëborës ose thjesht duke kaluar kohë të mira jashtë, makinat me dëborë Rave 120 & 200 janë ëndrra e realizuar për fëmijët që duan të shijojnë më shumë dimrin.

HIDHU NË DIMËR

Frymëzimi i gjeneratës së ardhshme të kalorësve

RAVE 120 dhe RAVE 200

Hapni rrugën për heronjtë e rinj! Makinat e dëborës Rave 120 dhe Rave 200 janë projektuar për gjeneratën e ardhshme të kalorësve të Lynx.

Filloni fortë

Siguria dhe besueshmëria vijnë standarde

Argëtimi sapo ka filluar

Me motorë të besueshëm me 4 goditje që ofrojnë fuqi të përsosur në Rave 120 & 200, argëtimi do të zgjasë për vitet në vijim. Prindërit mund të qetësojnë mendjen e tyre falë kordonit standard të lidhjes së sigurisë.

Sillni nxehtësinë

Ata nuk do të duan të hyjnë

Doreza standarde me ngrohje

Mbajtja e duarve të vogla të ngrohta është thelbësore për ditët e gjata të dimrit jashtë. Dorezat e ngrohta janë thelbësore për të mposhtur elementët për shumë aventura të sigurta dhe plot argëtim.

Eksploroni paketat dhe specifikimet RAVE 120/200

Rave 120

Edhe rippers më i vogël ka mundësinë për të zbuluar se çfarë është hipur me Lynx. Rave 120 është mënyra e përsosur për t'i bërë ata të fillojnë të mësojnë bazat e teknikës së kalërimit, kontrollit dhe besimit, që janë shumë argëtim dimëror.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

  • Motor 4-stroke 120cc
  • Pista e kobrës 1700 x 250 x 19 mm
  • Ndërprerësi i lidhjes së sigurisë
  • Doreza e timonit mbërthehet me ngrohës dore

Rave 200

Një makinë dëbore me funksione të plota në një ofertë me përmasa të vogla, Rave 200 duket dhe udhëton njësoj si sajat e mamasë dhe babit, por me fuqi dhe veçori të madhësisë së duhur për kalorës të rinj për të aventuruar nëpër vilë ose në oborrin e shtëpisë.

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

  • Motor 200cc 4-stroke
  • Pista kobra 2360 x 250 x 25 mm
  • Ndërprerësi i lidhjes së sigurisë
  • Doreza e timonit mbërthehet me ngrohës dore