2024 Lynx Adventure Electric

Ekskluzive për veshjet e Uncharted Society

Aventurat e para me motor dëbore elektrike Lynx

Një përvojë krejt e re me motor dëbore plotësisht elektrike e krijuar për turne me guida në distanca të shkurtra me pajisje të Shoqërisë Uncharted.

E-Power

Makinë dëbore pa emetim lokal

Lynx Adventure Electric hap një rrugë të re për t'u lidhur me peizazhet unike të dimrit në një mënyrë të qetë, duke e çuar kuptimin e "paeksploruar" në horizonte të reja!

Lehtë për t'u përdorur

Përvojë joshëse për kalorës të rinj

Makina me dëborë Lynx Adventure Electric u ofron kalorësve një kurbë të lehtë mësimi që do t'i bëjë ata të eksplorojnë peizazhe dimërore të lë pa frymë dhe të shijojnë jashtë si kurrë më parë.

Qëllimi i ndërtuar

Ndërtuar për ekskursione me guidë

Funksioni i karikimit të shpejtë, të nivelit 2 të standardit të automobilave, i lejon pajisjet e pajisjeve të ruajnë shpejt ngarkesën e plotë të baterisë, perfekte për udhëtime të drejtuara deri në 50 km.

Shikoni Çfarë ka të re

Shikoni modelet dhe risitë më të fundit që do t'ju bëjnë të fiksuar pas sajëtë tona të vitit 2024.