XTerrain

2024

Sfidat janë përbërës për arritjet. Kushtet e zbukurojnë përvojën. Xterrain është një makinë me borë crossover e pakrahasueshme me një kombinim unik të performancës, elasticitetit dhe veçorive të aventurës pa kompromis.

Commander

2024

Bëhuni gati për zbulime të reja! Shkon si një makinë dëbore sportive dhe noton si një pistë e gjerë. Ajo tërheq dhe mbart. Është i fortë, i besueshëm, bashkëkohor dhe i gjithanshëm. Është komandanti i Rrëqebullit.

SHREDDER

2024

Shkathtësi e pashoqe. Performancë e pabesueshme. Kur bëhet fjalë për borën e thellë, grirësi i ri del gjithmonë në krye.

Adventure

2024

Lynx Adventure ofron përvoja të paharrueshme dimërore për të gjithë familjen. Pavarësisht nga gjatësia e udhëtimit. Trajtimi i lehtë dhe teknologjia e avancuar e motorit janë baza për një përvojë të këndshme kalërimi.

Rave

2024

Gati për garë. I lindur per te fituar. Lynx Rave është një makinë dëbore sportive me gjak të pastër. Karakteristikat e tij, të krijuara posaçërisht për kushtet nordike, e bëjnë atë superior në pistat e garave dhe shtigje të vështira.

49 Ranger

2024

Makina me dëborë 49 Ranger përparon në udhëtimet nëpër pyje dhe bie në kushte të ndryshme dëbore. Shkathtësia e tij, aftësia e borës dhe aftësia për të fituar janë të pakrahasueshme.

59 Ranger

2024

Karakteristikat e shkëlqyera, vlera e madhe. Makinë dëbore me pista të gjera Lynx 59 Ranger është e lehtë për t'u përdorur dhe një kënaqësi për t'u hipur. Teknologjia më e fundit e motorit dhe aftësia e madhe e borës ofrojnë shkathtësi të klasës master.

69 Ranger

2024

Mos pranoni asnjë justifikim. Lynx 69 Ranger, sundimtari i kategorisë së pistave super të gjera, ofron performancë të fuqishme dhe manovrim mahnitës.

Rave

2024

Qoftë duke synuar një sukses në pistat e kryqëzimit të dëborës ose thjesht duke kaluar kohë të mira jashtë, makinat me dëborë Rave 120 & 200 janë ëndrra e realizuar për fëmijët që duan të shijojnë më shumë dimrin.