MUND TË JETË VETËM NJË UDHËHEQËS

Dikush duhet të udhëheqë rrugën. Commander e bën këtë, duke respektuar reputacionin e tij për drejtimin e lehtë, shkathtësinë dhe performancën e shkëlqyer brenda dhe jashtë shtigjeve.

shumëllojshmëri talentesh arktike

Commander është një mjeshtër i shkathtësisë. Ai është i vendosur në borë të thellë, i qëndrueshëm në shtigje të pamëshirshme dhe mbart me këmbëngulje ngarkesën.

SHOQËRUESi GUXIMTAR I UDHËTIMIT

Kushtet vazhdimisht në ndryshim nuk do ta shpërqendrojnë Commander. Ai është krijuar për të lulëzuar në Arktik dhe i pajisur për të pushtuar të panjohurën.

Eksploroni paketat dhe specifikimet e Commander

COMMANDER

Pararendësi i makinave me borë me pista të gjera dhe mbreti i të gjitha kryqëzimeve. Falë shasisë Radien-X, Lynx Commander është më i fortë dhe më i shkathët se kurrë. Karakteristikat sportive të drejtimit kombinohen me aftësitë e transportit dhe zgjidhjet e gjithanshme të ngarkesave.

TË DHËNAT KRYESORE 

 • Motorri Rotax 600R E-TEC, 125 kuaj fuqi
 • Motori Rotax 900 ACE, 95 kuaj fuqi
 • Motorri Rotax 900 ACE Turbo, 150 kuaj fuqi
 • Amortizator i pasmë EasyRide me rregullim HPG 36
 • Amortizator i përparmë LFS (krahët A të poshtëm të përkulur), qëndrim skijimi 996 mm, HPG 36

 

> TË DHËNAT TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DËSHIRËS

> GJENI SHITËSIN 

> KËRKONI NJË KUOTË/ TEST PROVE

 

 

 

COMMANDER GRAND TOURER

Commander Grand Tourer përfaqëson një veçori luksoze të kombinuara me ergonominë dhe performancën moderne. Amortizator i pasmë EasyRide me amortizues të cilësisë së lartë KYB Kashima 46 ofron një kapacitet të madh mbajtës të ngarkesës. Motorët Rotax 900 ACE dhe 900 ACE Turbo sigurojnë ditën e përsosur për ngasje.

TË DHËNAT KRYESORE 

 • Motori Rotax 900 ACE, 95 kuaj fuqi
 • Motorri Rotax 900 ACE Turbo, 150 kuaj fuqi
 • Amortizator i pasmë EasyRide me rregullim KYB 46 Kashima
 • Amortizator i përparmë LFS , 1080 mm skijimi, KYB 36 R
 • Pista 500 x 3 923 x 38 mm

 

> TË DHËNAT TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DËSHIRËS

> GJENI SHITËSIN

> KËRKONI NJË KUOTË/ TEST PROVE

 

 

 

COMMANDER LIMITED

Mos humbisni kurrë një shans për një aventurë dimërore. Lynx Commander Limited i pajisur mirë është ndoshta makina me borë crossover më e gjithanshme në treg. Për shkak të sediljeve të tij modulare 1 + 1, Commander Limited është një përshtatje standarde si për vozitje solo ashtu edhe për dy.

TË DHËNAT KRYESORE 

 

 • Motorri Rotax 600R E-TEC, 125 kuaj fuqi
 • Motori Rotax 900 ACE, 95 kuaj fuqi
 • Motorri Rotax 900 ACE Turbo, 150 kuaj fuqi
 • Amortizator i pasmë EasyRide me rregullim HPG 36
 • Amortizator i përparmë LFS (krahët A të poshtëm të përkulur), qëndrim skijimi 996 mm, HPG 36

 

> TË DHËNAT TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DËSHIRËS

> GJENI SHITËSIN

> KËRKONI NJË KUOË / TEST PROVE