RIDEFINONI KUFIJTË TUAJ

Zgjidhni drejtimin tuaj, përshpejtoni dhe kontrolloni çdo lëvizje. Përjetoni sesi ajo që më parë ishte e pamundur kthehet në kënaqësi të pastër.

FUQI E KONTROLLUAR

Trajtimi i saktë ju jep kontroll të plotë mbi reagimin shpërthyes të gazit dhe performancën e pafund.

GUXIM RADIKAL

PPS² DS + amortizator i pasmë, Blade DS + ski dhe dizajni i shkurtër i tunelit janë shembujt e zgjidhjeve unike të BoonDocker.

Eksploroni paketat dhe specifikimet e BoonDocker

BOONDOCKER DS

Për borën më të thellë dhe shpatet më të pjerrëta. BoonDocker DS është projektuar për performancë ekstreme dhe shkathtësi në drejtimin teknik. Trajtimi i tij i lehtë dhe i saktë bazohet në tunelin e shkurtër Radien DS dhe detaje teknike unike.

TË DHËNAT KRYESORE 

 • Motorri Rotax 850 E-TEC, 165 kuaj fuqi
 • PPS² DS+ -3900 -4100 amortizator i pasëm KYB 36 Kashima 
 • Amortizator i përparmë LFS, qëndrim ski 921 mm, KYB 36
 • PowderMax Light FlexEdge 400 x 3 912 x 76 mm/400 x 4 178 x 76 mm 

 

> TË DHËNAT TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DËSHIRËS

> GJENI SHITËSIN

> KËRKONI NJË KUOTË/ TEST PROVE

 

 

 

 

 

 

BOONDOCKER RE

Makina me borë e thellë më emocionuese në treg. BoonDocker RE me tunelin e shkurtër Radien DS dhe pozicionin e ngushtë të skive ofron trajtim të pakrahasueshëm në dëborë të thellë. Amortizatorët me cilësi të lartë KYB Kashima sigurojnë përfundime të kontrolluara të kohës së transmetimit.

TË DHËNA KARAKTERISTIKE 

 • Motorri Rotax 850 E-TEC, 165 kuaj fuqi
 • PPS²-3700 -3900 amortizator i pasëm / amortizator i përparmë LFS
 • Amortizator i përparmë LFS 996 mm skijimi KYB 36CR Kashima dhe KYB 46 HLCR Kashima
 • PowderMax FlexEdge 406 x 3 705 x 64 mm/400 x 3 912 x 64 mm

 

> TË DHËNA TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DËSHIRËS

> GJENI SHITËSIN

> KËRKONI NJË KUOTË/ TEST PROVE

 

BOONDOCKER

Një makinë dëbore e thellë me edukatë të plotë. Falë tunelit të tij të shkurtër Radien DS dhe amortizatorit të pasëm PPS² DS+, motori i dëborës Lynx BoonDocker i përgjigjet lëvizjeve të drejtuesit pa mundim dhe saktësi. Përvoja e drejtimit të shkathët mundësohet nga motorët reagues Rotax 600R dhe 850 E-TEC.

TË DHËNAT KRYESORE

 • Motorri Rotax 600R E-TEC, 125 kuaj fuqi
 • PPS² DS+-3900 amortizator i pasëm HPG 36
 • Amortizator i përparmë LFS 921 mm skijimi HPG 36 
 • PowderMax Light FlexEdge 400 x 3912 x 64 mm
 • Tuneli i shkurtër

 

> TË DHËNAT TEKNIKE

> PERSONALIZO SIPAS DËSHIRËS

> GJENI SHITËSIN

> KËRKONI NJË KUOTË/ TEST PROVE