XTerrain

2023


Sfidat janë përbërës për arritjet. Kushtet e terrenit vetëm e hijeshojnë përvojën. Xterrain është një motorr dëbore me kombinim unik të performancës, elasticitetit dhe veçorive të aventurës pa kompromis.

COMMANDER

2023

Bëhuni gati për zbulime të reja! Shkon si një motorr dëbore sportiv.  Ai tërheq dhe mbart. Është i fortë, i besueshëm, bashkëkohor dhe i gjithanshëm. 

Adventure

2023

Lynx Adventure ofron përvoja të paharrueshme dimërore për të gjithë familjen. Pavarësisht gjatësisë së udhëtimit. Trajtimi i lehtë dhe teknologjia e avancuar e motorit janë baza për një përvojë të këndshme ngasje.

Shredder

2023

Dëborë pa fund dhe shpate të pjerrëta është habitati natyror i Shredder-it. Po ju, mund ti përballoni thellësitë?

49 Ranger

2023

Motorri i borës 49 Ranger ja del çdokund në udhëtimet nëpër pyje të mbuluara me dëborë dhe në të gjitha kushtet e dëbores. Shkathtësia e tij dhe aftësia e tij për të fituar janë të pakrahasueshme.

59 Ranger

2023

Karakteristika të shkëlqyera, vlerë e madhe. Motorri i dëborës me tracks të gjera Lynx 59 Ranger është i lehtë për t'u përdorur dhe një kënaqësi për t'u hipur. Teknologjia e fundit e motorit dhe aftësia e madhe e borës ofrojnë shkathtësi të klasës master.

69 Ranger

2023

Mos pranoni asnjë justifikim. Lynx 69 Ranger, sunduesi i kategorisë së tracks super të gjera, ofron performancë të fuqishme dhe manovrim mahnitës. Tani i disponueshëm me motorin Rotax® 900 ACE Turbo R me 180 kuaj fuqi.

Rave

2023

Gjithçka që mund të dëshironi për një udhëtim sportiv. Lynx Rave është një motorr dëbore me gjak të pastër sportiv, veçoritë e dizajnuara janë posaçërisht për kushtet nordike të cilat e bëjnë atë superior në pistat e garave dhe në shtigje të vështira.

Rave

2023

Nëqoftëse jeni duke synuar një sukses për në pistat e dëborës ose thjesht jeni duke kaluar kohë të mira jashtë, motorri i borës Rave 120 & 200 janë ëndrra e realizuar për fëmijët që duan të shijojnë më shumë dimrin.

JO I SIGURT? JEMI KËTU TË NDIHMOJMË