MËSONI TË ngasni

MËSONI SI TË TRAJTONI MJETIMIN TUAJ CAN-AM ME KËSHILLAT E DHENA DHE VIDEO INFORMATIVE.

Të mësuarit është argëtues, Ne e bëjmë të lehtë

Një automjet Can-Am është projektuar që të jetë i lehtë për t'u ngarë, por gjithmonë ka vend për të mësuar më shumë rreth sigurisë dhe funksionaliteteve të tyre. Ne kemi përpiluar video ekspertësh me këshilla të shkëlqyera që do ta bëjnë çdo udhëtim të përsosur.

Lëvizni në mënyrë të sigurt

Ne kemi video thelbësore të sigurisë jashtë rrugës që do t'i vlerësoni. Shikoni, mësoni dhe shijoni ngasjen me paqe mendore.

NGASëSIT

Të dalësh jashtë rrugës është e lehtë kur i njeh gjërat.

UDHËZUES PËR PRONARËT

Gjithçka që duhet të dini për udhëtimin jashtë rrugës përpara se të ktheni çelësin.

PYETJE TË SHPESHTA

A: Ju lutemi shikoni Off-Road Livin’ dhe Owner Zone seksionet në faqen tonë të internetit; ata kanë një ton informacioni për ngasësit përfshirë ngjarjet e ardhshme, klasat dhe mjetet edukative!

A: You can subscribe to our newsletter here! If you wish to unsubscribe from Can-Am/BRP emails, simply click on the “unsubscribe“ button at the bottom of the email. Don’t forget that you can also follow us on social media.

A: You can find detailed information about suspension adjustments in the Tune your Ride section in the Operator’s Guide. Otherwise, feel free to contact your authorized dealership, they'll be happy to provide you with additional information and assistance.

NUK MUND TË GJENI ÇFARË KËRKONI?

NËSE NUK MUND TË GJENI TË GJITHË ATË QË PO KËRKONI, KONTAKTONI ME dillerin TUAJ LOKALE OSE NA KONTaktONI KëTU!