Commander

BËJ TË GJITHA. Ju dëshironi të luani. Ju dëshironi të punoni. Ju dëshironi gjithçka në mes. Ju duhet një legjendë mbi rrota. Ekziston vetëm një makinë e krijuar për ta realizuar atë. E përpunuar mbi rafinimin dhe ridizajnimin, është një origjinal i vërtetë, po aq i gjithanshëm sa edhe ju.

Traxter

I ndërtuar shumë i fortë për t'ju çuar përtej punës së përditshme, Defender është Can-Am Side-by-Side më i aftë për punë. Në kantieret e punës, udhëtimet e gjuetisë, në agrobiznes dhe kudo që ju nevojitet, e kryen punën si duhet.

Defender

Ndërtuar shumë e vështirë për t'ju çuar shumë përtej punës së përditshme. Traxter është Can-Am më i aftë ndonjëherë: në kantiere, i ngarkuar për udhëtime gjuetie, në agrobiznes dhe kudo që ju nevojitet për ta realizuar mirë.

Maverick

Aty ku mund të të çojë vërtet ngarja. Eksploroni, ngasni dhe ulërini jashtë rrugës në automjetin tonë me performancë të lartë, i ndërtuar për çdo gjë. Na çoi në podium në Dakar 6 vjet rresht. Tani është radha juaj për të marrë drejtimin.

Maverick Sport

Mënyra më e mprehtë për të shkuar nga A në B, në çdo terren, në çdo mot, të ngarkuar plotësisht ose jo. Një automjet Can-Am që ka gjithçka që ju nevojitet për të sunduar aventurat tuaja të ardhshme.

Maverick Trail

Rehatohuni dhe vozitni miljen e fundit. Jonë më e ngushtë krah për krah me gjerësi 50 inç—me çdo centimetër një Can-Am. Ndërtuar për të performuar në udhëtime të gjata dhe shtigje të reja njësoj me aftësi të besueshme dhe emocionuese.

Maverick R

Ka ardhur performanca e pashembullt jashtë rrugës. Shpërthoni nëpër çdo terren dhe mos bëni kurrë kompromis me fuqinë, komoditetin, lidhjen ose stilin. Dilni jashtë, bëhuni pis dhe hipni me Can-Am SxS më të fuqishëm.

Outlander 500/700

Është ATV që i bën të gjitha - për më pak. Pavarësisht nëse po kërkoni të kapni shtigjet ose të zbarkoni një ngarkesë me peshk, Outlander 500/700 është gati kur të jeni.

OUTLANDER

Gjithçka që ju nevojitet për të sunduar jashtë. Outlander vendos fuqinë dhe stabilitetin në kushte të barabarta, për trajtim të sigurt, më shumë kuajfuqi dhe transport më të mirë të kategorisë së tij. Krijuar për të performuar në çdo terren apo stinë, i adaptueshëm për pothuajse çdo punë ose përdorim jashtë rrugës.

Outlander PRO

Me një Outlander PRO, nuk do të jeni kurrë të tejkalueshëm. Veçoritë si motorët Rotax të kalibruar në punë dhe CVT dhe një pezullim i kalibruar nga shërbimet do të thotë se është ndërtuar për të vazhduar.

RENEGADE

Renegadi e kap aty ku mbarojnë kufijtë. Familja më e fuqishme e ATV-ve sportive të disponueshme kudo, duke bashkuar performancën dhe mbrojtjen e provuar nga gara për të udhëhequr paketën nëpër terrene serioze sfiduese.

RENEGADE EFI

Can-Am Renegade EFI është ndërtuar për kalorësit e së nesërmes. Nxitni pasionin e tyre për të hipur dhe për të krijuar kujtime jashtë rrugës me çdo anëtar të familjes suaj.

DS

Aventurat e tyre fillojnë me një ATV Can-Am. Formacioni Youth ATV u krijua për t'i futur në mënyrë të sigurtë dhe të sigurt fëmijët e moshës 14 vjeç e lart me gëzimet e kalërimit jashtë rrugës.

Zbuloni kënde të reja lojërash

EKSPLORONI TË GJITHA LLOJET E TERRENIT ME MJETET TUAJ LEJ RRUGËS

MODELE TË MËPARSHME

SHIKONI MODELET DHE PAKETAT NGA 2021 DERI SOT